Celeb / Híresség

Kulcsár Edina méregdrága luxusautót kapott G.w.M-től: fotón az orbitális verda

G.w.M a jelek szerint imád kitenni magáért, ha ajándékozásról van szó, különösen akkor, ha a feleségét, Kulcsár Edinát kell meglepnie. A várandós influenszer a közösségi oldalán mutatta meg a luxusjárgányt, amit a férjétől kapott.

 

 

 

„Sokadik nekifutásra állok neki ennek a posztnak, de valami csak lesz belőle! Az van, hogy sokkal jobban szeretek adni, mint kapni, mert olyan szinten zavarba tudok jönni, hogy nem tudok mit kezdeni magammal. Még egy virágcsokor is ki tudja váltani ezt belőlem, nemhogy egy olyan autó, ami kislány korom óta az álmom. Egyszerűen hihetetlen, hogy egy ilyen kocsival járhatok és ekkora élményt adhatok általa a gyermekeimnek is! Le sem lehet írni, milyen érzések vannak bennem.. Nagyon-nagyon-nagyon-naaaagyooon hálás vagyok és nagyon boldog” – írta Edina a posztjában, amiből az is kiderül, hogy a rapper egy BMW X6 autót vett a szerelmének.

A fotót, amin az influenszer látható a terhespocakjával és az új kocsijával, ide kattintva tekintheti meg. Egy ilyen autó alapváltozata a BMW hivatalos weboldala szerint újonnan 35.307.000 forintnál kezdődik.

2022-ben a zenész már meglepte a modellt egy luxusautóval, ami akkor is egy piros szalaggal volt átkötve. Akkor egy hófehér Porsche Macanról volt szó, de végül az autó rejtélyes módon eltűnt, ám később Kulcsár Edina megindokolta, hogy lecserélték: akkor úgy fogalmazott, hogy „lett szebb és jobb” .

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?