Celeb / Híresség

Hatalmas megtiszteltetés érte Tóth Gabit – örömmel osztotta meg

Tóth Gabi az Instagramon osztotta meg mennyire boldog, hogy őt kérték fel erre a különleges feladatra. Gondolkodás nélkül elfogadta.

 

 

Hatalmas megtiszteltetés érte Tóth Gabit, akit felkértek, hogy énekeljen az Év Sportolója Gálán. Tóth Gabi egy matyómintás ruhában állt a színpadra, elénekelni a himnuszt.

– Részemről volt a megtiszteltetés! Gratulálok a díjazottaknak, jelölteknek! Minden sportolónak! – írta az Instagramra feltöltött fotója mellé.


Mint a Blikk is megírta, az Év férfi sportolója Szilágyi Áron, a 200 m pillangón diadalmaskodó úszó lett. A nőknél a K1 500 m-en második Csipes Tamara diadalmaskodott. Az év fogyatékos férfi sportolója a paralimpiai bajnok kajakos Kiss Péter Pál, fogyatékos női sportolója a paralimpián arany- és két ezüstérmet szerző úszó, Pap Bianka, csapata pedig a női kerekesszékes vívóválogatott lett.

Az Év e-sportolója díjat Blazsán Patrik kapta. Az Év szabadidős sporteseménye a Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Kupa. A MSÚSZ életműdíját a 94 éves Raduly József, legidősebb élő válogatott labdarúgó, a Vasas focilegendája kapta.

Az Év sportpillanata a szakmai zsűri szerint Fiola Attila franciák elleni gólja lett, ami a labdarúgó Európa-bajnokságon született. Az Év csapata a hagyományos csapatsportokban az olimpiai harmadik női vízilabda-válogatott, az egyéni sportágakban pedig az ötkarikás bajnok női kajaknégyes lett. Az Év edzőjének a férfi kardválogatottat irányító Decsi András bizonyult.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?