Celeb / Híresség

Berki Krisztián: „A gyenge ember a lencsében, az erős ember pedig magában hisz”

Berki Krisztián erősen kezdte a 2022-es évet, és megragadt az alkalmat, hogy üzenjen a lencsés hagyomány kapcsán.

 

 

2021-et naptárilag már biztosan magunk mögött hagytuk, és 2022-t írunk. Számunkra is furcsa ez, hiszen mintha csak tegnap lettek volna a 90-es évek, amikor ültünk a suliban és arról ábrándoztunk, mi lesz a 2020-as években.

Voltak, akik repülő autókat vizionáltak, és azt, hogy addigra már többen a Holdon fognak élni. Sok minden nem valósult meg ezekből a jóslatokból, független attól, hogy rengeteget fejlődött a technika.

A világ azonban összességében romlott, még inkább mérgezzük a környezetünket, aminek egyre több jelét láthatjuk. A hagyományok azonban állandóak, így szilveszterkor sem maradhatott el a lencseevés.

 

 

Nem mindenki szereti a lencsét, de a babonák miatt sokan fogyasztják, hogy több pénzük legyen a következő évre. Berki Krisztián kevésbé hisz ebben, ő főként saját magában hisz, és abban, amit csinál.

„Srácok, azért, akik a szilveszteri lencsétől várják a meggazdagodást és anyagi biztonságot, azoknak nem árt egy jó gazdasági szakember a csapatukba, valamint egy B opció a 2022-es évre.” – írta a posztjában Krisztián.

Krisztián szerint a gyenge ember hisz a lencsében, míg az erős magában: „A gyenge ember a lencsében, az erős ember pedig magában hisz” – tette hozzá a posztjában a mindig is szókimondó híresség.

 

forrás: liner.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?