Celeb / Híresség

A Margit hídnál tűzijátékoztak Manuelék, de valami nagyon rosszul sült el: ebből nagy baj is lehetett volna – videó

Manuel barátaival, Miskovits Marci műsorvezetővel és Marics Peti énekessel tűzijátékozott szilveszterkor, de nem akárhogyan.

 

 

Az eddigi évekhez megszokottan idén is rengetegen tűzijátékoztak szilveszterkor. A különféle típusú termékeknél azonban fontos, hogy jól legyenek lerögzítve, és ha esetleg mégis történne valami baki, senki se legyen pár méteres közelségben. Az X-Faktor felfedezettje hatalmas bulit csapott haverjaival, köztük Miskovits Marcival és Marics Petivel.

@nagybence___ #foryou #fyp #fy #nekedbe #4u #manuel #valmar #maricspeti #newyear #2022 @manuelsingx @miskovitsmarci @m_ricch @kristofkovacs___ @milo_valmar ♬ eredeti hang – Nagy Bence


TikTokra fel is töltöttek egy videót arról az estéről, aminek az elején felszabadultan énekelnek, ám a felvétel második részében történt egy kis incidens. Öt tűzijátékot indítottak el egyszerre a Margit híd lábánál, melyek nem voltak elég jól a földbe rögzítve, így az egyik a visszazuhant és szerteszéjjel lövelt. A fiúk épségben megúszták, de ebből az akcióból akár nagyobb baleset is történhetett volna, ha nem sikerül elég messzire elfutniuk.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?