Celeb / Híresség

Nagyon rossz hír érkezett Sas Józsefről! Hiába reménykedtek, borult minden.

Ez történt: Hosszú-hosszú évek óta a szilveszteri éjszakák legnézettebb műsora Sas Józsefés társulata kabaréja, de idén már egész biztos, hogy nélkülöznie kell őt rajongóinak.

 

 




 

 

Januári agyvérzése után természetes volt, hogy idén sem lesz új műsor, ám mivel már hazamehetett és otthon folyik a rehabilitációja, sokan reménykedtek. Pláne, mert ő maga is úgy nyilatkozott korábban még a kórházban, hogy ő bizony színpadra áll az év utolsó napján – írja a Bors. De most borult minden.

Felesége, Zsuzsa szerint ez azonban még csak hiú ábránd, most más dolgokra kell koncentrálniuk, mint a munka.




– Elmúlt már 80, de be kell látni, ez nem egy nyugdíjas szakma. Rengeteg munkával jár, 10–15 embert kellett koordinálnia, nem csoda, hogy olyan magas volt a vérnyomása állandóan. Most kiegyensúlyozott és a sztrók után a vérnyomása is beállt, jobb gyógyszerkombinációt kap. Sokkal nyugodtabb, hogy nem csinál színházat” – A művész felesége férje közérzetéről is beszélt a lapnak. – Hosszú út még a gyógyulás. Sokszor tü­relmetlenné teszi az állapota. Faltól-falig igazgatónak hívta régen a társulata, de most kényszerítve van a tétlenségre. Nehezen bírja, és a kiszolgáltatottság is megviseli.

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?