Celeb / Híresség

Alekosz váratlan újévi fogadalmakat tett… és beígért egy tévés drogbotrányt

Alekosz számot vetett, majd két lehetőséget vázol fel annak kapcsán,, hogy milyen lesz a következő éve: vagy elszabadul a benne élő fenevad, avagy családapa lesz.

 

 

Alekosz mérlegelte a 2021-es évét, sőt, már újévi fogadalmát is megtette. A botrányhős úgy érzi, antikrisztusi energiái vannak, hiszen továbbra sem sikerült párt találnia, így fenevadnak érzi magát. Sőt, kilátásba helyezte azt is, hogy a 2022-es évben hatalmas drogbotrányok látnak majd napvilágot hírességekről. Mindezt egy Facebook-posztban írta le:

  • 2021 – nem volt sikeres a számomra. Továbbra is a dagadtak, az öregek és a fogyatékosok akarnak. Antikrisztusi energiáim vannak, úgy érzem, én vagyok a fenevad.
  • Magyarország a külsőségek, a butaság, az amatőr prostituáltak hazája. Politikusparadicsom! Ebben az országban gyakorlatilag mindent is lehet. Pontosan ezért paradox a helyzetem.
  • Annyi biztos, hogy 2022-ben én senkire sem fogok ráírni, semmilyen kezdeményező nyitólépést nem teszek a nők felé. Nyitott leszek, közvetíteni is fogom, bátran rám lehet majd a nőknek írni.
  • Azt pedig senkise gondolja-higgye, hogy az álszent képmutató televíziós bemondók és bemondónők nem kokainoznak. Na, de ezt majd jövőre. Szuperlativuszok és a valóság.
  • 2022 – dönti el. A fenevad elszabadul, vagy pedig Nagy Alekosz családapa lesz. Mert írva vagyon. Visszatér az eb az ő okádékához. Péld. 26.11

– írta Alekosz.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?