Celeb / Híresség

Durva dolgot állít Árpa Attila terhes barátnőjelöltje

Mint írtuk, ismerős arc bukkant fel a TV2 gasztroműsorában, a Séfek Séfében, ugyanis a tavalyi Nagy Ő egyik versenyzője, Vida Beatrix úgy döntött, hogy főzőtudását is próbára teszi. A legnagyobb meglepetést azzal keltette, hogy hatalmas terhes hassal jelent meg a stúdióban, most megdöbbentő dolgot árult el a terhességéről.

 

 

 

Vida Beatrix Árpa Attila kegyeiért küzdött a Nagy Ő tavalyi szériájában, de nem járt sikerrel, ugyanis a színész elég hamar kikosarazta. Most a konyhában szeretne bizonyítani, az sem tartja vissza, hogy hamarosan megszületik gyereke, akit egyelőre úgy tűnik, egyedül kell felnevelnie. Az egykori barátnőjelölt most durva dolgot árult el a terhességéről, ugyanis kiderült, már a Nagy Ő alatt is babát várt.

Vida Beatrix elárulta, már a Nagy Ő forgatása alatt is terhes voltFORRÁS: TV2 SAJTÓSZOBA

Már A Nagy Ő előtt is terhes voltam, csak nem tudtam– mondta Vida Beatrix, aki így próbálkozott meghódítani Árpa Attilát.

A nő elmondása szerint, a műsor forgatása előtt zárt le egy hosszabb kapcsolatot, de nem gondolta, hogy teherbe esett. Azt érezte, hogy valami nem stimmel, viszont orvosi vizsgálat után derült ki számára, hogy anyuka lesz.

Nagyon meglepődtem, amikor megtudtam, hogy anyuka leszek és terhes vagyok. Teljesen kétségbe estem, viszont most már semmi akadály nincs előttem…Van azért szomorkodás is ebben a dologban. Amikor berendezem a babaszobát, vagy vásárolok neki, néha elszomorodom, hogy ezt egyedül kell átélnem, és nincs mellettem egy ember, aki támogatna lelkileg. Pár perc múlva aztán erős vagyok, megrázom magam és nem foglalkozom ezzel” – magyarázta a TV2-nek adott interjúban Vida Beatrix, aki ha szerencsével járt volna a Nagy Ő műsorában, akár Árpa Attila is lehetett volna a gyerekének nevelőapja.

forrás: origo.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?