Celeb / Híresség

Rubint Rékáék elhagyják az országot, majd vissza se jönnek 2024-ig: ez az oka a nagy csomagolásnak – fotó

Rubint Réka és a családja hamarosan elhagyják Magyarországot, hogy egy titokzatos hely felé vegyék az irányt. Az anyuka elárulta: 2024-ig vissza sem térnek.

 

 

 

Rubint Réka ki se látszott a rengeteg munkából és tennivalóból egész évben, ezért szinte csak akkor utazott el valahová, amikor edzést tartott vagy táboroztatott. Egy pár napos kiruccanáson utoljára Athénban voltak, mert ott ünnepelték a fia, Schobert Norbika 18. szülinapját. Az egész család akkor nem tartott velük, amit az édesanya nagyon fájlalt, így elhatározta, hogy az év végén egy hosszabb nyaralásra mennek mind az öten.

A fitneszlady már be is pakolta az óriási bőröndjét az útra, majd hatalmas mosollyal tudatta a közösségi oldalán, hogy csak jövőre térnek vissza. Azt azonban nem árulta el, hova mennek, de a strandruhákból és a kalapból arra lehet következtetni, hogy ismét egy egzotikus helyre.

Idén nyáron – amikor életem talán legnagyobb tanításának kapujában álltam – hoztam/hoztunk egy döntést: karácsony előtt elutazunk, aztán csak januárban jövünk vissza… NEM tábor, nem munka, csak a Család és csak a Barátok. Hogy mikor volt ilyen? Régen! Boldog vagyok, nagyon boldog, hogy megléptem ezt a lépést, és ígérem, 2024-ben egy BRUTÁL turbó, energiával feltöltött Réka tér vissza hozzátok! De ne aggódjatok, nem hagylak magatokra! Addig is itt leszek és heti rendszerességgel jövök élő edzésekkel…”  olvasható a Facebook-posztjában, amihez hozzáfűzte: ha tetszik nekik a helyszín, tábort is szervez majd oda.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?