Celeb / Híresség

Gáspár Virág flitteres miniruhába bújt: dögös karácsonyi fotók készültek róla

Gáspár Virág a karácsonyi fotózás alkalmával bújt a dögös kreációba.

 

 

Gáspár Győzőt, a Romantic frontemberét és családját, Beát, Evelint és Virágot 2005-ben ismerte meg közelebbről az egész ország, abban az esztendőben indult el a Győzike Show az RTL Klubon. Akkoriban az egyik legnézettebb reality volt az országban, előfordult, hogy egy-egy epizódot két és fél millióan néztek, voltak olyan részek, amelyek még a Barátok közt aznapi adásánál is nézettebb volt.

A család élete gyökeresen megváltozott az elmúlt években: Bea például már több sikeres receptkönyvet adott ki, idén jelent meg a harmadik kötete, Evelin és Virág pedig már rég nem azok a kislányok, akiket megismerhettek a nézők. Az idősebbik testvér talpraesettségét és bátor jellemét olyan műsorokban mutathatta meg, mint az Ázsia Expressz vagy a Survivor. Külsőleg is sokat alakultak, mindnyájan rengeteget fogytak, Virág például egy év alatt húsz kilótól szabadult meg.



Gáspár Virág miniruhában

A kisebbik Gáspár lány sokat küzdött az elmúlt években a felesleggel, de sikerült egy olyan életmódot kialakítania, amelynek köszönhetően olvadni kezdtek róla a kilók. Azóta sokkal nagyobb az önbizalma, sűrűbben bújik dögösebb, nőiesebb ruhadarabokba, illetve szívesen készít magának látványos sminkeket. Az alábbi felvételen látható csillogó, lila kreációt egy karácsonyi fotózáson viselte.

 

Virágnak a legnagyobb motivációját szerelme, Krisztián jelentette, arra törekedett, hogy még jobban tetsszen neki, ezért döntött az életmódváltás mellett. 

A fiút 2020 januárjában mutatta be a családjának, azóta ő is szerepel a famíliával együtt a Life TV-n futó Van életünk című reality show-ban. Győző és Bea is megszerették.

– Tényleg olyan, mint amilyennek az első pillanatban mutatta magát, tisztelettel beszél velem és Beával, szereti a családunkat. Én is nagyon megszerettem őt az elmúlt egy évben – árulta el Győzike 2021 januárjában a Story magazinnak.

 

Krisztián is szerepelt a karácsonyi fotózáson, a közös képüket Gáspár Győző osztotta meg Instagram-oldalán, amihez az alábbi szöveget írta: „Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom, csak a lányom szemében látom.”

 

Győző reméli, hogy a fiatal szerelmesek egy napon összekötik az életüket. Virágnak és Krisztiánnak is ez az első komoly kapcsolata.

 

A 19 éves lány Instagramon is nagy népszerűségnek örvend, közel 83 ezer ember kíváncsi a posztjaira.

– Iskolába járok még, és mellette influenszerkedem, ami tetszik, és látok benne fantáziát. Azt gondolom, ez egy lehetőség, amivel élek, aztán meglátjuk, mit hoz az élet, de bármi is lesz, hosszú távon azért inkább nyugalmas csalá­di életet képzelek el magamnak – ezt még 2021 tavaszán a Borsnak nyilatkozta.

 

forrás: femina.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?