Celeb / Híresség

Majka támogatná a kötelező védőoltást és „egy nagy pofont is a sok hülyének”

A rapper akár személyesen is intézné ezt, mondta el Gulyás Márton YouTube-os műsorában.

 

Majka volt a vendég Gulyás Márton Péntek esti Partizán című youtube-os talk-showjának. A rappert a műsor rövid hagyományához híven a műsorvezető a politikáról is kérdezte, de szóba került Ózd, a szerencsejáték és a kereskedelmi televíziózás is.

A műsort Gulyás és Majka egy szimbolikus rulettezéssel kezdte, amit a műsorvezető nyert meg fölényesen, a 200 ezer forintot pedig az Utcáról a lakásba egyesületnek ajánlotta fel.

„Kártyázni tudok meg pofázni. Régen ezért beírást kaptam meg intőt, most meg adnak érte pénzt”

– foglalta össze röviden jelenlegi élethelyzetét a rapper, aki azonban elmondta, hogy bármennyire is szereti a szerencsejátékokat, sosem esett át a ló túlsó oldalára, ellentétben zenésztársával, Curtisszel.

 


Komolyabb témára terelve a szót Gulyás Ózdról és a város rendszerváltás utáni hanyatlásáról is kérdezte a zenészt, aki elmondta, hogy ő a korabeli balhékban is mindig tudta tartani a határt.

„Sefteltem, meg lopott ruhákkal üzleteltem, meg minden mással, amit éppen ki lehetett hozni a helyzetből. Mindig csináltam valami csibészkedést, de a börtön engem nagyon megijeszt. Már így kimondva is, hogy engem elzárnak és nem csinálhatom azt, amit akarok, az megrémít, nagyon nagy gát”

– mesélt erről az időszakról. Gulyás a Heti Hetesből is bejátszott egy rövid részletet, nevezetesen azt, amikor Farkasházy Tivadar érezhető kioktatással fordult a műsorban felbukkanó Majkához: „A Teddy pont az a tipikus baloldali művészember, aki nem tud elfogadni semmit, ami jobboldalról jön.” Szerinte egy, a politikától teljesen független hír hallatán szaladt ki belőle a költői kérdés:

„Na vajon ebből hogyan hozzuk ki, hogy az Orbán Viktor mennyire genyó? Erre a Teddy nagyon berágott, és később az Ónodi Gyuri (a Heti Hetes producere – a szerk.) akkor már nem akarta annyira, hogy menjek.”

Majka szerint a Fidesznek sok jó lépése volt a Heti Hetes időszakában, és sokkal több minden került negatív kontextusba, mint ami történt valójában.

 

„Senki ne értsen félre: én nem vagyok fideszes, sőt, engem kurvára nem érdekel a politika, sőt, ha valami érdekel, az inkább a baloldaliság, százszor közelebb áll hozzám. És úgy gondolom, hogy egy olyan típusú csávónak, mint én, mindig ellenzékből kell kornyikálnia. Undorodom azoktól a zenészektől, akik odaállnak kihúzott mellel választásokon, döngetik a mellüket, és később ezt viszik a pályafutásukon tovább”

– mondta el politikai hozzáállásról a rapper.

A kereskedelmi televíziózásról szólva elmondta: nem igaz, hogy többször lobbizott az X-Faktor műsorvezetői posztjáért, és szerinte az utóbbi időben Kolosy Péter, a csatorna programigazgatója akarta többször visszacsábítani a konkurens adótól. „Azért nem mentem át az RTL-hez soha, mert tudtam mindig, hogy ott dolgozik egy-két olyan ember olyan pozícióban, akik igencsak beleszólnak a munkába, akikkel én nem tudnék összedolgozni, hiszen emiatt jöttem el” – vallotta erről.

A politikára érintőlegesen később is visszatértek, amikor Gulyás kiemelte, hogy Majkának volt alkalma mind Orbán Viktorral, mind Gyurcsány Ferenccel közös műsort csinálni. Egy késő esti műsorban Majka szerint keverednie kell a politikának, az erotikának, közéletnek, a celebségnek, minden kell, hogy legyen benne, hogy működjön.

Éles véleményt fogalmazott meg a rapper a koronavírus körüli véleményekről és az oltásokról. Mint ismeretes, tavaly Majka is átesett a víruson, ráadásul kórházba is került. Az onnan sugárzott YouTube-bejelentkezéseiben is többször került már verbális összetűzésbe vírusszkeptikusokkal és -tagadókkal.

 


Gulyás Mártonnak pedig elmondta, hogy szerinte államilag kéne kötelezni az embereket az oltásra, mivel ez az egyetlen módja annak, hogy megfékezzük a járványt. Arról is beszélt ugyanakkor, hogy azt nem vállalta, hogy személyes reklámarca legyen a kormány oltási kampányának. „Magyarországon annyira hülyék az oltásellenesek, hogy nemcsak azzal vádolnak meg, hogy birka vagy, hanem hogy a Fidesz birkája vagy, azért mert beoltattad magad” – mondta el erről. Hozzátette:

nemcsak a kötelező oltást támogatja, hanem „egy nagy pofont is a sok hülyének”.

Gulyás vicces kérdésére, hogy személyesen is intézné-e ezt, humorosan pofozást imitálva azt mondta: „Ott állnék egy falnál, és hoznák, „ő egy nagy hülye”, paff… „Ő olyan hülye volt, hogy kiírta Facebookra is”, jó, akkor paff-paff!”.

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

 



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?