Celeb / Híresség

Sylvester Stallone édesanyja rémmé műttette magát – Hollywood legdurvább plasztikája képeken

Sylvester Stallone édesanyja a plasztika műtétek rabja és elrettentő példája lett.

 

 

 

Jackie Stallone nem csak az Oscar-díjra is jelölt fia által lett híres. Igazán egyedi személyiség, aki a női pankráció arca volt, élő adásban rappelt, televíziós műsorban jósolt az emberek hátsójából, a Big Brother valóságshow-sztárja volt, de még kozmetikai termékeket is piacra dobott.

 
 

 

Borzasztó plasztikájáról híres

Amikről azonban igazán elhíresült, azok a rosszul sikerült plasztikai műtétei, melyekkel teljesen tönkretette az arcát. A kilencvenes évek elején még igazán bájos volt, azonban hamar a szépészeti műtétek rabjává vált, mára pedig szinte egy guminőre hasonlít, annyira természetellenes és eltorzult a külseje. Ennek ellenére még mindig próbálkozik a plasztikával, habár bevallotta, hogy nem örül a műtétek eredményének.

– Még mindig plasztikáztatok, de úgy érzem, picit túlzásba estem. Kicsit úgy nézek ki, mint egy mókus, akinek tele van a pofazacskója mogyoróval. A fiatalító injekció feltöltötte az arcom, úgyhogy most kicsit hörcsögfejem van, de ez van. Legalább nem nézek ki 97-nek! – mesélte korábban a Daily Mailnek.

 
 

 

Image #0

Image #1

 

  

 

 

Image #2

Image #3

Image #4

 

 

 

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?