Celeb / Híresség

„Feladtam” – Drámai vallomást tett a közösségi oldalán Vasvári Vivi

Vasvári Vivie drámai őszinteséggel beszélt közösségi oldalán egy múltbéli fájdalomról.

 

 

 

 




 

A Felegeségek luxuskivitelben sztárja ugyanis gőzerővel készült a 2008-as pekingi olimpiára, ám nem sokkal az ötkarikás játékok előtt olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy biztossá vált: nem tud részt venni az eseményen.

Ez olyan mély sebett ejtett Vivienben, hogy gyakorlatilag azóta sem tud sírás nélkül beszélni a témáról.

„Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy ezt leírjam-e nektek! De úgy döntöttem, megteszem, hiszen ez vagyok ÉN! Szóval… 16 éves koromtól jöttek a kisebb-nagyobb tragédiák az életemben, a rengeteg fájdalom és szenvedés… Amikor a 2008-as Olimpia előtt megsérültem, minden reményem elveszett! Összetörtem teljesen, annyira, hogy azt gondoltam, sosem lesz erőm felállni! Mai napig apukámmal sírás nélkül nem tudunk erről a témáról beszélni, akkora fájdalom! Rengeteget sírtam, nem mentem sehova, nem beszéltem a barátaimmal…bezárkóztam! 2 hónapba telt, hogy magamhoz térjek és azt mondjam…NEM TÖRHETSZ ÖSSZE, VIVI MENNED KELL TOVÁBB…Hajtani az álmaidat! Erőt vettem, 18 évesen felköltöztem egyedül Budapestre, nem bírtam Nyíregyházán élni, mert a sport miatt minden oda kötött! Elvégeztem egy műköröm-pedikűr tanfolyamot hobbyból, hogy lefoglaljam magamat addig, ameddig nem mehetek vissza futni az izomszakadás miatt. (2 év)

Aztán újra kezdtem, de NEM MENT! Nem volt erőm… arra gondoltam, hogy a sport mellett nagyon nehéz családot alapítani… én nagyon vàgytam erre már 20 évesen! Plusz mi van, ha megsérülök újra… mi lesz? FELADTAM!”

 

 

 




 

 

View this post on Instagram

⭐️Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy ezt leírjam-e nektek! De úgy döntöttem, megteszem hiszen ez vagyok ÉN! 🙋🏼‍♀️ Szóval…14 éves koromtól jöttek a kisebb-nagyobb tragédiák az életemben, a rengeteg fájdalom és szenvedés…😔 kezdődött azzal, hogy 14 évesen majdnem megerőszakoltak az erdőben, amikor futottam. 😢 Hála az edzőmnek és apukámnak, hogy nem voltak messze tőlem és elkapták. 🙏🏻 Nagyon nehéz volt feldolgozni! 😢Szörnyű látvány és az érzés, hogy ott is maradhattam volna! ☹️ Amikor a 2008-as Olimpia előtt megsérültem minden reményem elveszett! 😢 Összetörtem teljesen, annyira, hogy azt gondoltam sosem lesz erőm felállni! 🥺 Mai napig apukámmal sírás nélkül nem tudunk erről a témáról beszélni, akkora fájdalom! 😐 Rengeteget sírtam, nem mentem sehova, nem beszéltem a barátaimmal…bezárkóztam! 😢 2 hónapba telt, hogy magamhoz térjek és azt mondjam…NEM TÖRHETSZ ÖSSZE, VIVI MENNED KELL TOVÁBB,…Hajtani az álmaidat! 🙏🏻 Erőt vettem 18 évesen felköltöztem egyedül Budapestre, nem bírtam Nyíregyházán élni, mert a sport miatt minden oda kötött! 🏡 Elvégeztem egy műköröm-pedikűr tanfolyamot hobbyból, hogy lefoglaljam magamat, addig ameddig nem mehetek vissza futni az izomszakadás miatt. (2év)⭐️ Aztán újra kezdtem, de NEM MENT! 😢 Nem volt erőm… arra gondoltam, hogy a sport mellett nagyon nehéz családot alapítani… én nagyon vàgytam erre már 20 évesen! Plusz mi van,ha megsérülök újra…mi lesz? 😐 FELADTAM! 😢 ▪️ ▪️ ( Szeretnétek, hogy folytassam? Egy posztba nem fér bele. )

A post shared by 💗Wiwkoo💗 (@vasvarivivien) on

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?