Celeb / Híresség

Tóth Andi: Bármi is a tévhit rólam, én egy visszahúzódó ember vagyok

Eddigi párkapcsolataiban is megfigyelte már, hogy tévhitekre alapoztak a férfiak.

 

 

Tóth Andi a Mokka stúdiójában járt, nem sokkal azután, hogy a Dancing with the Stars második évadának győztesévé koronázták.

A műsorvezetők arról faggatták az énekesnőt, a negatív véleményekkel miként birkózik meg. Mint kiderült, régebben pszichológus segítségét vette igénybe, mostanság átgondol mindent, sokszor barátnők tanácsára.

Én úgy vagyok vele, hogy nem állok bele semmilyen vitába, mert bármi is a tévhit rólam, én egy nagyon nyugodt, higgadt, visszahúzódó ember vagyok. Viszont van az a pont, amikor azt érzem, hogy ha ezt nem mondom ki, magamat mérgezném belülről. Ha azt viszont kimondom, gondoljanak bármit is rólam. Ez az évek alatt így kialakult. Végletekben mozgok, ezt nem tudják megérteni velem kapcsolatban. Én a művész ágamban ilyen vagyok: a zene kihozza belőlem a nőiességet, vadságot. A privát életemben meg a buszon a hátsó ülésen ücsörgő lány vagyok

– fogalmazott az énekesnő, hozzátéve, hogy ez a párkapcsolataiban is gond volt eddig, mert sokan azt hitték, a színpadi, vadabb énje a négy fal között is tetten érhető, holott ő inkább az a fajta nő, aki vacsorával várja a párját otthon.


 

 

 

forrás: 24.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?