Belföld

Kiesése után megsértődött és Londonba menekül az X-faktoros: „Még jó is, hogy kiestem, itt nem ismerték fel a tehetségemet „

Budapest – Drámai fordulatok, nagy öröm és sok könnycsepp – ez jellemezte az X-Faktor tizedik, jubileumi évadának első élő show-ját, amelynek végén négy versenyző számára véget ért az RTL Klub tehetségkutatója.

 

 

A Beneath My Skin és a The Palace zenekar, valamint Imi Plaza és Tóth Roland kapták a legkevesebb szavazatot, így nekik kellett távozniuk a műsorból, s bizony nem mindegyikük viselte jól a kiesést.

– Nem volt benne a pakliban, hogy kiesek, de nem ért hideg zuhanyként, igazából nem ért sehogy – kezdte lapunknak a show után értetlenkedve Imi Plaza, aki Angliából tért haza az X-Faktor miatt.

Imi Plaza úcsúzott az X-Faktor első élő show-ja után / Fotó: Zsolnai Péter

– Már látom magam előtt a repülőjegyet, és megyek vissza Londonba, ahol a producereimmel folytatom a munkát, mert ők felismerik a tehetséget és elismerik a tudásomat. Van egy szóbeszéd, miszerint az Eiffel tornyot sem Párizsba, hanem Budapestre tervezték. Ám a „hozzáértő” szakemberek azt mondták, hogy nekünk nem kell ez a nagy vasdarab, mert nem értették, hogy milyen jelentősége van, és milyen csodálatos, csak egy nagy vasdarabot láttak benne. Erről az jut eszembe, ha én ide nem kellettem, majd kellek Londonban! És mondok még valamit! Az előadásom után Puskás Peti azt mondta, hogy olyan volt az egész, mint egy hakni, de az, amit én csináltam baromi messze volt a haknitól. A kritikát jól viselem, de ez a megjegyzés nem az volt, ezek után még jó is, hogy kiestem, az univerzum üzent nekem ezzel, hogy itt nem ismerték fel a tehetségemet – zárta Imi.



Bár a többi kieső is csalódott volt, ám nem adják fel, hogy elérjék álmaikat, s tovább zenélnek.

The Palace

– Nyilván számítottuk rá, hogy kiesünk, ez egy ilyen verseny. Odatettük magunkat, és emelt fővel távozhatunk. Minden a helyén volt a produkcióban, megtettük amit lehetett. Volt olyan kritika, amivel nem értettünk egyet – mondta Solymár Mátyás, a banda énekese.

– ByeAlexet az elejétől kezdve nem tudtuk megtörni, valószínűleg ő nem szimpatizált velünk. Nem tudjuk, mi lehet ennek az oka, végig azon dolgoztunk, hogy megtörjön a jég, és bár ez nem sikerült, mi felnéztünk rá és nagyon tiszteljük. Lacinál azt éreztük, őszintén elismeri és látja, hogy sikerült fejlődnünk, de taktikázott, mert a saját versenyzőit is védenie kellett, ezért nem juttatott minket székhez, de ez is érthető. Örültünk az egész utazásnak, sok emberhez eljuttattuk a zenénket, az üzenetünket, két új dalunk is megjelent azóta, a jövőben pedig szeretnénk saját lemezt, és sokat koncertezni.

Beneath My Skin

– Jól vagyunk, nem szomorkodunk, vagyis csak azért, mert itt kell hagynunk a többeket, amit nagyon sajnálunk. Igazság szerint a lesz*rom és a szétvernénk mindent hangulat közt ingadozunk, de nem adjuk fel, töretlenül folytatjuk a karrierünket – mondta a zenekar frontembere, Dunai Gergő, aki azt is elárulta, hogy hamarosan egy másik X-Faktor versenyzővel, Alee-val jelenik meg közös daluk.

– Még erősebb lett a banda, mint volt, és sokat tanultunk. A legnagyobb tanulság, hogy maradjunk önazonosak. ByeAlex kritikájával, miszerint nem magunkat adtuk, nem értünk egyet. Egy Manuel dalt dolgoztunk fel, és bár nem jutottunk tovább, de a produkció végén Manu odajött hozzánk gratulálni, ez a legnagyobb elismerés.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?