Celeb / Híresség

„Fázok, Bence!” – Varga Irénke Istenes Bencével akart találkozni, de hoppon maradt

Meghiúsult Istenes Bence és Varga Irén, alias Mahiana Rosszalo találkozója.

 

 

A TikTok-sztár vasárnap a fővárosban koncertezhetett, amikor Istenes az épp zajló EMA-gálán vett részt és posztolt egy nagyot Irénke egyik kedvenc sztárjával, Malumával. Ekkor döntött úgy Irénke, hogy meghívja a világsztárt és Istenes Bencét egy valódi sztártalálkozóra a Westendhez, pechére.

Tegnap álltak színpadra az MTV EMA gála sztárjai, köztük Maluma, aki show-jával igazi bulihangulatot teremtett. Az eseményen ott volt Istenes Bence is, aki a backstage-ben találkozott a világsztárral, sőt, még egy közös fotót is lőttek.

 

 


 

Az Insta-poszt, ami hatalmasat robbant, Varga Irénhez is eljuthatott. A TikTok-sztár nagy rajongója Malumának: második videóklipje róla kapta a nevét, ráadásul még statisztát is berendeltek, mintha testben és lélekben is ott lenne velük a sztár. Nem véletlen hát, hogy Irénke kapva kapott az alkalmon és a Facebook-oldalán posztok tömegével kezdett üzenni a két hírességnek.

Első, késő esti posztjában azt írta:

Westendhez gyertek Maluma és Istenes Bence.

Ekkor már javában zajlott a gála, így érhetően nem kapott választ, ennek ellenére Irénke a jelek szerint kiment a Westendhez, ahol a hideg ellenére hűségesen várt:

Fázok, Bence! Küldd akkor, ok?

Irénke mindent megtett, hogy választ csikarjon ki Istenestől, még be is taggelte, de mindhiába:

Én ezt nem értem

– írta végül.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?