Celeb / Híresség

Belebukott egy dubaji ingatlanüzletbe Galambos Lajcsi

Egymillió forintot veszített, Galambos Lajos mégsem bánja, hogy ígéretes üzletet szalasztott el az Egyesült Arab Emírségek metropoliszában. A Dáridó és a Szuperbuli atyja ugyanis úgy döntött, „kivonul” Dubajból.

 

 




 

– Egy tengerpart közeli golfklub melletti ingatlanegyütteshez kerestek befektetőt, és már az előszerződésen is túl voltam, amikor meggondoltam magam – kezdte a Vasárnapi Blikknek a mulatószenész.

– Olyan fantasztikus nyereséggel kecsegtettek, mintha az 1001 éjszaka meséinek folytatása lett volna, de amikor odautaztam és láttam, ahogy ott haladtak el a hatalmas tankerhajók, megijedtem, hogy egy váratlan környezeti katasztrófa miatt minden meghiúsulhat, de legalábbis kérdésessé válhat a hat-hét évre jósolt megtérülés. Akkor sajnáltam, hogy az ügyvéd és az utazás közel egymillió forintos költségét elbuktam, de ma már nem bánom. Hogy stílusos legyek, egészséges döntést hoztam – vázolta Lajcsi.

A trombitaművész úgy érzi, az elmúlt időszakban nagyot fordult a világ vele is.

– Két éve még külföldi lehetőségek iránt érdeklődtem, mert azokat biztosabbnak éreztem és figyelemre méltó ajánlatokat kaptam. Olyasmibe akartam betársulni, ami örökölhető és úgymond nem kopik el. Komolyan elgondolkodtam egy olaszországi olajfaültetvényen, ami valószínűleg válságállóbb invesztíció lett volna, mint a dubaji ingatlan, de most azzal sem lennék boldog. Ez a pandémiás helyzet arra tanított, csak olyanba érdemes fektetni, ami a közelben van és bármikor elérhető – magyarázta a mulatóssztár, és azt is elárulta, most milyen tervet dédelget. – Úgy veszem észre, a vidék Magyarországa elkezdett felértékelődni, aminek azért is örülök, mert magam is vidéken élek. Annyit elárulhatok, a fővárostól negyven percre tervezem egy komoly vízi birtok kialakítását.

Lajcsi hiszi, az emberek hamarosan újra az értékállóbb dolgokat keresik.

– A megérzés azt mondatja velem, már új világban élünk, csak ez még nem mindenkiben tudatosult. Ez egy hosszabb folyamat lesz, de szerintem az a korszak közeleg, amikor az emberek tovább fogják használni az autóikat, a ruháikat és a cipőiket, viszont keresni fogják a szeretteikkel a közös élményeket – tekintett a jövőbe. – Azok közé tartozom, akik szerint a pandémiának lesz pozitív hozadéka, és előnyös helyzetbe kerülhetnek, akik ezt időben felismerik.

Kazettákból csinált vagyont

Galambos Lajos azok után lett sikeres üzletember, hogy az állampárti Magyarországon bárki számára lehetségessé vált a hangfelvételek sokszorosítása és kiadása. A sváb származású trombitaművész utcazenészként árulta a lakodalmaskazettákat, és a siker elsöprő volt. Az első 300 mulatóskazettát az első napon eladták. Alig győzték után gyártani és új dalokat rögzíteni. Ebből a pénzből vette első, pasaréti ingatlanát.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?