Celeb / Híresség

Már a neve hallatán is kikészül: Tóth Andi képtelen megbocsájtani Szabó Ádámnak – Nehéz hetek várnak rá a Sztárban Sztár színpadán

Tóth Andi nem tud sérelmein túljutni: az énekesnő és Szabó Ádám között érezhető a konfliktus.

 

 

 




 

Andi a színfalak mögött is kerüli Ádámot, hevesen reagál, ha csak a nevét meghallja és kommunikációra se hajlandó volt kedvesével. Még nem okozott fennakadást a TV2 Sztárban Sztár műsor próbáin, de nem tudni, ez hogyan alakul majd.

„Ádámnak van ez a jó ember, jó kisfiú imázsa, amit nagyon gondosan épít is, de én nem tudom megjátszani magam, ami a szívemen, az a számon és a fejemen. Tarthatjátok jó embernek, én nem tartom annak, ez az én problémám, hogy miért” – mondta korábban Andi.

Bors megkérdezte a produkció szervezőitől, van-e arra lehetőség arra, hogy a Sztárban sztár show-ban elkerüljék egymást a fiatalok.

„Amennyiben érkezne is hozzánk hivatalosan ilyen kérés, a műsor szerkesztési szabályainak értelmében elkerülhetetlenek ezek a helyzetek. A következő hetekben is bármikor előfordulhat, hogy közös produkcióban szerepeljenek, vagy éppen egymás mellett foglaljanak helyet a produkciók értékelése alatt” – mondta a Sztárban sztár senior kreatív producere, Németh Ádám.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?