Celeb / Híresség

„Próbál mindenkit lehúzni pénzzel, a Blahán csövezik, nincs mit ennie” – így él most Beat egy ismerőse szerint

A Fekete Vonat rappere mindenkitől kölcsönkér, de a tartozást nem adja vissza. A családját is elhagyta, miközben egy állítólagos nagy pénzre vár.

 

 

 

Egyre mélyebbre csúszik Fehér Tibor, vagyis Beat, a Fekete Vonat rappere, írja a Blikk. A zenész egyik ismerőse mondta el a lapnak, hogyan él manapság Beat:

„…a Blahán csövezik, nincs mit ennie, villamosozik és buszozik, hogy ne fagyjon meg éjszaka, és ötezreket kéreget kölcsön. Azt mondja, majd tízet ad vissza. Várja a nagy pénzt, amit állítólag azért nem kap meg, mert nincs számlaszáma, mert hajléktalan, de aztán azt kérte, utaljak neki. Mondom, mire, tesó? Az előbb azt mondtad, nincs bankszámlád…” – árulta el Zsebeházi Zoltán.

A Zsebe művésznevű rapper szerint Beat a kaszinókban kis tétekkel játszik, nyolcadik kerületi kapualjakban ácsorog és a kabátját sem lopták el tőle, ahogy a médiában állította, hanem nem adja vissza neki a felesége.

„Próbál mindenkit lehúzni pénzzel. Még mindig elhiszi magáról, hogy sztár, pedig sosem volt, maximum a mellette álló emberek” – tette hozzá Zsebe.

A lap kereste a Blaha Lujza téren a Fekete Vonat zenészét, de nem találta. A környéken dolgozók azonban megerősítették, hogy a rapper „hol jobb, hol rosszabb állapotban” felbukkan a téren. Beat csütörtök este élőben jelentkezett be közösségi oldalán, és papírokat lóbálva kiabált a járókelők között:

„Megkattantam. 300 forintom van két napja, és hajléktalan vagyok. Persze, igyekszem nem elkövetni bűncselekményeket, meg ilyenek. Hiába voltam fent 10 ezer ember előtt, hiába mondták, hogy enyém a pénz, itt járkálok 300 forinttal, de a Juniornak több száz milliója van… Állj elém, öcsém! (…) Feljelenthetsz, tesó. Én bent is Beat leszek. Ha van pénz a zsebemben, akkor is az vagyok, ha egy forintom nincs, akkor is” – üzent egykori zenésztársának, L.L. Juniornak.

Beat állítása szerint nem jut hozzá a neki járó jogdíjhoz az Artisjustól, ráadásul a Fekete Vonat januári nagykoncertje is balul sült el, miközben egyre több ismerőse fordul el tőle.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?