Celeb / Híresség

Ez pusztító! Egy csokorban Varga Irén zenei rémtettei

Nem túlzás azt állítani, hogy a cikkünkben összeszedett, Vargai Irén által előadott dalok bármelyike alkalmas tömegpusztító fegyvernek.

 

 

 

 




 

A siker relatív: jól példázza ezt Varga Irén, aki kétségtelenül sajátos jelenség a közösségi médiában. Az önmagát énekesnőkét aposztrofáló, videóival meglepően sok kattintást elérő figura produkcióit látva sokan finoman szólva is meglepődnek, hiszen aki először találkozik vele a YouTube-on vagy a TikTokon, bizonyára nem arra számít, amit az arcába kap.

Varga Irén

Hiszen egy ideig harsányan kacaghatunk rajta, majd idegesek lehetünk tőle, végül beletörődő apátiával szemlélhetjük, hiszen a hallásunkra már nem hagyakozhatunk. Az ugyanis visszafordíthatatlan károsodást szenved, vagy amolyan önvédelemből, önként megszűnik ellátni a funkcióját.

Igen, Varga Irénről, „művésznevén” Máhiáná Roszálloról van szó, aki alig pár hónap alatt lett híres és ment az agyunkra, és aki annak dacára is énekesnőként definiálja magát, hogy ilyen és ezekhez hasonló hangok törnek elő belőle.

Figyelem! Az alábbiakban bemutatott hang és képanyagok káros hatásaiért felelősséget nem vállalunk! Azok megtekintését semmilyen korosztálynak nem ajánljuk!

Nincs kegyelem Jimmynek sem…

 

 

 

 


 

 

Az istennek sem találjuk az eredetit, de ez is megteszi!

És tudja fokozni…

Lehet, hogy Nótár Mary? De épp úgy lehet bármi más is…

 

 

 




 

 

 

És a végére egy tánccal fűszerezett klasszikus

Lehet ehhez bármit hozzáfűzni?

 

 

 

 

forrás: ripost.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?