Celeb / Híresség

Új életet kezdett Vasvári Vivien: egy év után szakítottak a párjával – Ezt mondta a szétválásukról

A Farm VIP piros csapatának szereplője Vasvári Vivien élete az utóbbi időben nem volt valami zökkenőmentes. Bár nem régen jelent meg első könyve, amit fantasztikus születésnapi partival ünnepelt a 30. születésnapján, magánéletében mégis adódtak problémák. Az utóbbi időben minden újság arról cikkezett, hogy párja kórházba került, most azonban már a szakításukról lehet hallani.

 

 

 




 

Blikk felhívta Vasvári Vivient telefonon, mivel észrevették, hogy közös képeik lekerültek közösségi média felületeiről. A Farm Vip szereplője kérdésükre szűkszavúan csak annyit nyilatkozott, hogy valóban szakítottak párjával.

Közel egy év után szétváltak útjaink, immár egyedülálló édesanyaként élem a mindennapjaimat. Nem szeretnék többet mondani a szakításunk körülményeiről, annyit azonban elárulhatok, hogy igaz a hír, mától új életet kezdtem, tiszta lappal, immár egyedülállóként.

– mondta a kétgyermekes édesanya, aki a napokban vált el második gyermekének édesapjától Szegedi Ferenctől, azaz Fecsótól.

Vasvári Vivien / Foto: Vojcehovszkij Richárd

A Blikkel ma kivételt tettem, de megkérem a média képviselőit, hogy párkapcsolati életemmel kapcsolatban ne keressenek engem. Most először és utoljára nyilatkoztam erről!

– zárta a beszélgetést Vasvári Vivien.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?