Celeb / Híresség

Vasvári Vivien váratlan bejelentést tett: „Úgy döntöttem, a Fecsóval való közös életünket lezárom”

Váratlan bejelentést tett Vasvári Vivi: elválik férjétől, Fecsótól.

 

 

 

 

 




 

Vivien az Instagram-oldalán tette közzé, hogy lezárja közös életét Fecsóval, ám ennek okáról egyelőre nem kívánt többet megosztani. Vivi és Fecsó, akiknek egy közös gyermekük is van, a kis Edward, korábban együtt szerepeltek a TV2 Nyerő Páros című valóságshow-jában, ahol nem csak betekintést engedtek az életükbe, de a végén meg is nyerték a versengést.

View this post on Instagram

♥️ Sziasztok! ♥️ Szeretnék egy fontos dolgot közölni veletek. Remélem, hogy számíthatok az együttérzésetekre és megértésetekre. 🙏🏻 Úgy döntöttem a Fecsóval való közös életünket lezárom. Kérek mindenkit, beleértve a sajtó munkatársait is, hogy tartsák tiszteletben a döntésemet, és mivel a részletekről nem szeretnék beszélni, így ne zaklassanak ezzel kapcsolatban. 🙏🏻 Úgy gondolom, hogy ebben a helyzetben is embernek kell maradni, a méltóságunkat megőrizve. 🙋🏼‍♀️ Minden erőmmel a gyerekeimre szeretnék koncentrálni, hogy ők minél kevesebbet észleljenek a változásból, és szeretetben, békében nőhessenek fel. 🙏🏻

A post shared by Vasvári Vivien (@vasvarivivien) on

 

 

 

 

 

 

 

Íme a teljes poszt:

„Sziasztok!

Szeretnék egy fontos dolgot közölni veletek. Remélem, hogy számíthatok az együttérzésetekre és a megértésetekre.

 Úgy döntöttem, a Fecsóval való közös életünket lezárom. Kérek mindenkit, beleértve a sajtó munkatársait is, hogy tartsák tiszteletben a döntésemet, és mivel a részletekről nem szeretnénk beszélni, így ne zaklassanak minket ezzel kapcsolatban. Úgy gondolom, hogy ebben a helyzetben is embernek kell maradni, a méltóságunkat megőrizve. Minden erőmmel a gyerekeimre szeretnék koncentrálni, hogy ők minél kevesebbet észleljenek a változásból, és szeretetben, békében nőhessenek fel” – írja Vivi a közösségi oldalán.

 

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?