Belföld, Hírek

Milliárdos támogatások: megszólalt Cseh Katalin, akibe beleszállt az álarcos szivárogtató – Ezt mondta a politikus

Cseh Katalint nevezte meg az a titokzatos álarcos szivárogtató, aki azt ígérte, hogy hamarosan lerántja a leplet egy politikusról, aki milliárdokhoz jutott EU-s pályázati pénzekből. A Momentum Európai Parlamenti képviselője most reagált a vádakra.

 

 

 

 


Az ismeretlen szivárogtató, aki Anonymus hackercsoport által is hordott Guy Fawkes álarcban küldött felvételeket a bennfentes.net-nek, arról beszélt videóiban: egy kétszínű politikus és családja pályázati milliárdokhoz jutott – végül kiderült, Cseh Katalin az, akiről az álarcos beszélt. A politikus így reagált:

– A fideszes propagandagyárban összedugták a fejüket és egy lejáratónak nehezen nevezhető írás született. Milliárdokat összeszedő politikusról és állítólagos korrupcióról beszélnek, ami hazugság. Egeret szültek a hegyek, ugyanis a propagandamédiában összeadták az ugyanabba az ipari parkba bejegyzett összes cég és vállalkozás által elnyert uniós támogatást, ahol az a nyomda is működik, amit egykor édesapám vezetett. Az pedig egyértelműen kiderül a cégiratokból, hogy én évekkel ezelőtt, jóval azelőtt, hogy politikai pályára léptem, lemondtam a cégvezetésről. A Fideszt és propagandáját zavarja korrupcióellenes tevékenységem, de nem fognak tudni megfélemlíteni. A szükséges jogi lépéseket megteszem az ügyben – írta a politikus a Facebookon. Íme a posztja:

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?