Életmód, Külföld

Én vagyok Amerika leggazdagabb tinije – 14 évesen havi hatmilliót keresek

Sokak zsebében alighanem kinyílik a kisbicska, amikor megpillantják azt a 14 éves kamaszfiút, aki minden szerénységet nélkülözve Amerika leggazdagabb tinijeként hivatkozik magára.

 

 

 

Aki már a Feleségek luxuskivitelben adásain is kiakadt, az jobban teszi, ha most inkább elkattint, a 14 éves Donald Dougher ugyanis jóval fényűzőbb életet él, mint az összes luxusfeleség együttvéve, és bizony nem is szerénykedik: ahol lehet, úgy hivatkozik magára, mint Amerika leggazdagabb tinije, aminek hallatán garantáltan sokakban felmegy a pumpa.

A dúsgazdag ifjú a Truly-nak adott interjút, melyben elmondta: YouTube-csatornájának hála van olyan hónap, amikor 20 ezer dollárt keres, ami forintra átszámolva közel hatmilliós fizetést jelent – és akkor ebbe még nem számoltuk bele azt a zsebpénzt, amit ugyancsak nem épp csóró szüleitől kap.

Donald – aki egyébként a videóban megmutatja egyik Los Angeles-i házát is – 2019-ben kezdett videókat feltölteni a netre arról, milyen is a felső tízezerhez tartozni, azóta pedig van egy saját filmese, aki egy fedél alatt él vele, hogy az élete minden egyes pillanatát felvehesse.

SZERETEM A SZÉP DOLGOKAT. A SZÜLEIMNEK HÁLA GYAKORLATILAG MINDENT MEGKAPOK, AMIT AKAROK. NINCS TÚL SOK NEM AZ ÉLETEMBEN, DE EZT NEM HASZNÁLOM KI ANNYIRA– magyarázza Donald. Mi azért kíváncsiak lennénk, mennyit költ havonta, és mit is jelent pontosan az a „nem használom ki annyira”…
 

forrás: borsonline.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?