Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Elszólta magát Várkonyi Andreával kapcsolatban Mészáros Lőrinc?

Az üzletember nagyon hálás volt feleségének.

 

 

 




 

Sokakat tart lázban hazánk leggazdagabb embere, Mészáros Lőrinc és a tévés Várkonyi Andrea szerelmi története. Így amikor a napokban az üzletember egy internetes lapnak adott interjút egészen más témában, természetesen nem kerülhette el, hogy ez a téma is terítékre kerüljön. És válaszaiból néhány izgalmas tényre is fény derült.

– Szerencsés helyzetben vagyok, mert az első feleségemmel tizenéves korunkban ismertük meg egymást, és hamar összeházasodtunk – válaszolta a magánéletét firtató kérdésre. Márpedig az, hogy első feleséget mond, és nem volt feleséget, sokak szerint arra utal, hogy már van második is – vagyis már elvette szerelmét, Várkonyi Andreát. Bár ezt nem részletezi bővebben, hiába kérdeznek rá az esküvőre. – Andival nagyon boldogok vagyunk. Egyikünknek sem volt kérdés, hogy össze szeretnénk kötni az életünket. De a részleteket hadd őrizzük meg magunknak – szólt a sejtelmes válasz. Ám első feleségről és családjáról bővebben is nyilatkozott. – Nagyon fiatalon, 21 éves koromban már két gyerekünk volt, így korban is nagyon közel vagyunk egymáshoz, nincsenek nagy generációs szakadékok. Már mind a három gyermekem itt dolgozik a cégcsoportban. A legidősebb lányom a Mészáros csoport első számú vezetője; a középső lányom néhány cégcsoportos vállalatot irányít; míg az agrárvégzettségű fiam a Talentis Agro Holding igazgatóságának az elnöke. Büszkén vallom, hogy az övék a jövő itt nálunk is. Bármi történne, akkor is nyugodt lehetnék, mert a gyermekeim a nagylányom vezetésével hatékonyan elirányítják ezt a vállalatcsoportot.

Azt is elmondta, hogy békében, barátságban vált el az első asszonytól.

– A vagyonmegosztás már szeptemberben lezárult, nincsenek vitás kérdések köztünk. Ha erről mostanában megjelenik valami, az csak annak tudható be, hogy a bevallásokat a tulajdonosi változásokról most kellett közzétenni. A volt feleségemmel nagyon korrektül megoldottuk ezt a kérdést. 36 év után váltak el útjaink, mindig hálás leszek ezért a három és fél évtizedért.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?