Egyéb

Dömötör Csaba szerint a szombati tüntetés az oltás ünnepe volt

A kormány ellen indulatosan felszólalók aligha értenek velem egyet, de a szombati tüntetés az oltás ünnepe volt – jelentette ki a közösségi-oldalán megosztott bejegyzésében Dömötör Csaba, aki hozzátette, hogy mindez jól bizonyítja azt, hogy a kormánynak sikerült leküzdeni a harmadik hullámot, amiért szabad a gyülekezés.

 

 

 


A bejegyzésből kiderült, hogy a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a tegnapi napon apás napot tartott a lányával. A belvárosban tett séta során Dömötör Csaba több olyan embert látott, aki baloldali tüntetésre igyekezett.

„Örülök, hogy megtehették” – vélekedett a helyzetről a nemzetközi kapcsolatok szakértője, aki szerint néhány hónappal ezelőtt még beláthatatlan volt, hogy mikor jön el ez az időszak. Hozzátette, hogy ez nagyrészt azoknak köszönhető, akik részt vettek az oltási kampány megszervezésében. Dömötör Csaba szerint figyelembe kell venni azt is, hogy több európai országban a mai napig kötelező a külterületen való maszkviselés illetve a kijárási korlátozások is.

Azt is véssük halkan, de azért határozottan a jegyzőkönyvbe, hogy ha a mai felszólalók javaslatai alapján szerveztük volna az oltásokat, akkor ma nem lehetett volna tüntetést tartani. Legfeljebb személytelenül, online” – írta Dömötör Csaba a Facebook-oldalán.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?