Celeb / Híresség

Palik László elköltözött Marsi Anikótól

A Blikk szerint az Exatlon Hungary műsorvezetője egy kiadó budapesti albérletbe költözött be, ám felesége, Marsi Anikó és gyerekei nélkül.

 

 

 

 


Egyedül bérel lakást Palik László, amely arra utalhat, hogy válságba jutott a műsorvezető és felesége, Marsi Anikó házassága – írja a Blikk.

A lapnak egy szemtanú nyilatkozott: a szomszédjában található kiadó lakásba nem más költözött be, mint Palik László, aki jelenleg a TV2-n futó Exatlon Hungary műsorvezetője. Mindez nem is lenne furcsa, ám

nagyon úgy fest, hogy a lakásba teljesen egyedül költözött be – nincs vele sem felesége, sem két gyermeke sem. A neve elhallgatását kérő szomszéd azt is elmondta, hogy a család még egyszer sem tűnt fel az ingatlanban.

Palik és a szintén tévésként dolgozó Marsi még 2005-ben házasodott össze, azóta két fiuk született. A nő 2016-ban tért vissza Tények képernyőjére, ám akkor a család éppen Mallorcán élt, így Marsinak ingáznia kellett Spanyolország és Budapest között, végül Magyarországra költöztek. Palik 2018-ban kapott munkát az országon kívül, hisz immár három éve az Exatlon Hungary műsorvezetője, amely azt jelenti, hogy évente több hónapot tölt a Dominikai Köztársaságban a forgatások miatt. Ekkor röppentek fel az első pletykák, hogy a 16 éve házas tévés páros elhidegült egymástól.

A lap kereste Palikot és Marsit is, akik nem kívántak nyilatkozni az ügyben.

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?