Celeb / Híresség

Régóta dédelgetett, gyermekkori álmát váltja valóra Horváth Gréta: ezzel a fotóval mutatta meg, miről is van szó

Gyermekkori álmát váltja valóra Horváth Gréta!

 

 

 




 

Az Éjjel-nappal Budapest sztárja házat vásárolt, pontosabban a kis kék házat.

„ÉLETEM EGYIK LEGMEGHATÁROZÓBB projekte ez! Gyermekkori álom ez, ami a bunkiból született meg, csak ebben fel is lehet állni. Hónapok óta, sok munkával a hátunk mögött és rengeteg km-rel az autóban, megtaláltam a tökéletes helyet, a HÁZIKÓMAT! Említettem nektek sokszor, hogy dolgozom egy projekten. Ez volna az az én, a ‘MI’ szerelem helyünk!

Szerintem mese lesz! A belső dekort és a teljes kialakítást magam terveztem, álmodtam meg. Mindent a legnagyobb precizitással és olyan igazi Pinterestes hangulattal terveztem meg. Hamarosan elindul a felújítás, hála a csodás Gábornak, aki mindenhez is ért.

Minden lépésbe beavatlak majd titeket, hogy veletek együtt születhessen meg: A KIS KÉK HÁZ. Hamarosan folytatódik a történet… az kicsit lelkisebb lesz majd” – fogalmazott a bejegyzésben.

View this post on Instagram

ÉLETEM EGYIK LEGMEGHATÁROZÓBB projekte ez! ♥️ Gyermekkori álom ez, ami a bunkiból született meg, csak ebben fel is lehet állni 😂Hónapok óta, sok munkával a hátunk mögött és rengeteg km-rel az autóban, megtaláltam a tökéletes helyet, a HÁZIKÓMAT! Említettem nektek sokszor, hogy dolgozom egy projekten. Ez volna az🙈 Az én, a "MI" szerelem helyünk! Szerintem mese lesz! A belső dekort és a teljes kialakítást magam terveztem, álmodtam meg. Mindent a legnagyobb precizitással és olyan igazi Pinterestes hangulattal terveztem meg. Hamarosan elindul a felújítás, hála a csodás Gábornak, aki mindenhez is ért 😉 Minden lépésbe beavatlak majd titeket, hogy veletek együtt születhessen meg : A KIS KÉK HÁZ ♥️ hamarosan folytatódik a történet… az kicsit lelkisebb lesz majd☺️ #dekor #azéletem #kiskékház #bariszék

A post shared by Horváth Gréta (@horvath_greta_official) on

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?