Belföld, Hírek

Fosórém tartja rettegésben Szeged belvárosát

Egy megrögzött vécékerülő tartja rettegésben Szeged belvárosának köztereit.

 

 

 




 

A szegedi picsaember után újabb híresség bukkant fel a dél-alföldi város térképén:

akcióban a szegedi fosórém.

szegedma.hu írta meg, hogy ismét kezd eluralkodni a káosz a belvárosban, ugyanis a Passzázs sor területén szinte minden reggel fanyalogniuk kell az embereknek, amire minden okuk meg is van, ugyanis mindennapos küzdelemben állnak egy hajléktalannal, aki előszeretettel hagy kellemetlen meglepetéseket reggelre a Nagyáruház kirakataiban.

Ráadásul nem is új jelenségről van szó, ugyanis a helyiek szerint már évek óta ezzel kell megbirkózni a belvárosi üzlet takarító személyzetének és a dolgozóknak is.

A fosórém ráadásul véletlenszerűen választja ki a helyet, ahol könnyít magán. A helyi lap által megkérdezettek elmondták, általában más és más helyeken szokott felbukkanni a fekália, de az is előfordult már, hogy nagyjából két héten keresztül ugyanannak az üzletnek az ajtaját rendezte le a vélhetően hajléktalan férfi.

Azzal is tisztában vannak, hogy ki szokta elkövetni a gyomorforgató akciót:

kamerafelvételek bizonyítják, hogy ugyanaz a mankós férfi szokott visszatérni.

Ettől függetlenül tehetetlenek az emberek, ugyanis egyszerűen lehetetlen felelősségre vonni az elkövetőt. Napközben sem kerüli el a Nagyáruházat és az alkalmazottak felismerik, de amikor értesítik a rendőrséget, valahogyan mindig sikerül továbbállnia vagy elbújnia, mire azok a helyszínre érnek.

A fosórém alkotásai ide kattintva érhetőek el.

 

 

 

 

forrás: noizz.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?