Életmód, Internet

Újabb őrült TikTok-trend: gyerekek 48 órára eltűnnek, várva szüleik reakcióját

Két eltűnést már összefüggésbe is hoztak az új őrülettel, és bár nincs bizonyíték, az internet népe egy emberként háborodott fel.

 

 

 

 


Sok bolond tiktok-trendnek lehettünk már tanúi az elmúlt hónapokban, nem egy veszélyes, sőt halálos is volt köztük.

Most itt van egy újabb, ami nem kevésé bolond és hasonlóan kockázatos, mint néhány korábbi:

Az új őrület főleg fiatalok, köztük gyerekek körében hódít: megpróbálnak eltűnni 48 órára, hogy megnézzék, szüleik hogyan reagálnak rá – írja az Indy100.

Az állítólagos új őrület körüli pletykák csak erősödtek, amikor a múlt hétvégén két tizenéves lány eltűnt az angliai Stocktonban. Bár mindketten épségben kerültek elő, és nincs bizonyíték arra, hogy a TikToknak köze volt az eltűnéshez, az új kihívással kapcsolatos pletykák nem álltak le, sőt csak felerősödtek.

Annyira, hogy a clevelandi rendőrség kénytelen volt kiadni egy közleményt az ügyben, miszerint tudomásuk van az interneten terjedő új trendről, amelyben gyerekek 48 órára köddé válnak, és felhívják a figyelmet, hogy hasonló történt már 2017-ben is – akkor a Facebookon terjedtek hasonló esetek. Ugyanakkor leszögezték, hogy az amerikai városban nem tudnak olyan eltűnésről, aminek ez állna a hátterében.

A legtöbben érthetően nagyon felháborodtak a kihíváson.

Van, aki szerint őrült az a gyerek, aki ilyesmit csinál, míg más a szülő felelősségét is felveti, mondván, könnyen lehet, hogy a fiatal így akarja jelezni, hogy nem kap elég figyelmet.

Ugyanakkor arra is sokan rámutatnak, hogy a gyerekekkel az „eltűnés” 48 órájában valóban veszélyes dolgok is történhetnek.

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?