Életmód

Óránként 500 euróért szolgálták ki a dubai milliárdosok “szeszélyeit”. Rengeteg magyar celeb van köztük

Többször is kitört már a “dubajozás” körüli hajcihő, melyben ismert magyar celebeket is megemlítettek. Gazdag szponzorokkal mentek egzotikus utakra a megfelelő összegért.

 

 

 

Nagyjából tíz éve kavarta fel az állóvizet és a médiát a dubajozás, mint pletyka. Botrány tört ki, bár nem szedett sok “áldozatot”.

Zimány Lindát is hírbe hozták. Az ukrán-orosz háború miatt ugyanis bedőlt a Sberbank. A pénzintézet 100 ezer euróig (akkor 38 millió forintig) kártérítette ügyfeleit. Sajnos a fölötte lévő résztől búcsút kellett venniük, ami Linda esetében sok volt…

Egy kommentelő jegyezte meg, hogy : „Oda a dubaji k*rválkodásból összeszedett milliók… te ostoba birka.”

Hogy Lindát alaptalanul vádolta meg a trágár kommentelő nem tudjuk. Az biztos, hogy sok olyan magyar híresség volt, akik ezt az utat választották pénzkeresetnek.



Egy időben még a Nemzeti Nyomozó Iroda is kutakodott az ügyben. Nem a dubajozó lányokat vonta felelősségre, hanem a közvetítőket, ugyanis ez bűncselekménynek minősül Magyarországon. Az akkori hírek szerint 250 ezer forintot is megkereshettek óránként a lányok. Mára ez az összeg jóval több.

Molnár Anikó bevallotta, hogy két hét után 2 millió forinttal távozott. Állítólag nem kellett lefeküdnie senkivel, csak meztelenül úszkált egy medencében. Aki hagyta magát, annak 3-5 millió forint is üthette a markát, de nem volt ez olyan könnyű pénz. Nem csak a sejkkel, hanem a rangban alatta lévőkkel is le kellett feküdnie. Ez egy héten 40-50 partnert is jelenthetett.

Az arabok nem arról híresek, hogy megértő szeretők lennének. Kőkemény, durva erőszak, amiről itt szó van.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?