Belföld

A felvételek közben lett rosszul a Konyhafőnök versenyzője, kórházba került

Budapest — Közel tíz év után, A Konyhafőnök című műsorral tér vissza az RTL Klub képernyőjére Kiss Norbert Ádám, aki korábban a Híradó, a XXI. század, valamint a Házon kívül riportere volt.

 

 

 


A nyolc éve Hollandiában élő filmes a gasztroreality miatt költözött haza, ám nem sokkal az igazán nagy kihívás előtt kórházba került, agyi trombózison esett át.

„A válogató adások előtti napon fájt a fejem, magas volt a vérnyomásom, szédültem. Áthívtam édesanyámat, aki védőnő, de arra jutottunk, biztosan csak izgulok” – elevenítette fel a kellemetlen élményeket a Blikknek Norbert.

„A Sárközi Ákostól kapott kék kötény felvétele után már annyira rosszul voltam, hogy nem tudtam lábra állni. Sejthető volt, hogy nagy a baj, ezért a stúdióból egyből bevittek a sürgősségire, ahol egy CT-vizsgálat után kiderült, éjjel agyi trombózison estem át. Egy hétig egy idegklinikán feküdtem, naponta kétszer kaptam vérhígítót, iszonyú fájdalmaim voltak, de utólag azt mondom, szerencsés vagyok, hogy ennyivel megúsztam”.

Norbertet idegklinikán kezelték egy hétig /Fotó: INSTAGRAM
Norbertet idegklinikán kezelték egy hétig /Fotó: INSTAGRAM

Norbertnek nehéz döntést kellett meghoznia, mert azt tanácsolták neki, adja fel a versenyt, s csak a gyógyulásra koncentráljon.

„Sokat gondolkodtam, de nem várok a következő évadig, ne vesszen kárba a hat hónapos felkészülés!” – jelentette ki Norbert, aki húszévesen került a csatornához, később Hollandiába költözött.

„Indítottam egy streetfoodblogot, és felfigyelt rám egy marketinges cég. Így kerültem a gasztrovilágba, Michelin-csillagos séfekkel forgattam együtt, és így jött A Konyhafőnök ötlete is. Visszatértem oda, ahonnan indultam”.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?