Külföld

Itt vannak az első fotók a Survivor helyszínéről: ezen a luxusszigeten éheznek majd a celebek

Mint ahogyan arról a Blikk is beszámolt igazi húzónevekkel nevekkel indul a Survivor legújabb évada! Néhány héttel ezelőtt írtuk meg, hogy az RTL által immáron ötödik alkalommal útjára indított reality olyan sztárokat vonultat fel, mint Nagy Alex, Gáspár Evelin, Széphalmi Júlia, Catherine Dederick, Járai Máté, Kabát Peti, a Való Világból megismert Filipánics Bálint, illetve a Házasodna a gazda sztárja Brindzik Zsolt.

 

 

 


A Survivor Dominikán forog, az új évad különlegessége pedig éppen az, hogy a celebek mérik majd össze az erejüket a civil versenyzőkkel. A játékosok már korábban megérkeztek a festői környezetben lévő forgatása helyszínre, erről ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

A Paprika Studios nemgériben néhány exkluzív fotót is mutatott a lélegzetelállító helyszínről, ahol már javában forog a Survivor vadonatúj szériája.

„Két év szünet után idén ötödször lesz látható a Survivor az RTL Klubon. Az új évad különlegessége, hogy az egyik csapat ismert játékosokból, míg a másik civil versenyzőkből áll majd. A Paprika Studios által gyártott realityt új országban, a Dominikai Köztársaságban forgatják. Ezen a helyszínen egy teljesen új Survivor-hub alakult, ahol elsők között a magyar műsor készül el.” – írják a posztjukban.

Íme, a fotók:

Bár a műsor valódi sztárdömpinget ígér fontos tudni, hogy a celebek a hírnevük ellenére sem részesülnek majd különleges bánásmódban, hiszen a Survivorban ugyanúgy meg kell majd küzdeniük az elemekkel, a természettel és néha az éhezéssel is, ahogy a többi játékosnak.

 

Mint arról korábban a Blikk is beszámolt a Survivor új szériáját az Éjjel Nappal Budapestből megismert Joe fogja vezetni.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?