Celeb / Híresség

Összeomlott, nagy volt rajta a nyomás! Kamerák előtt sírta el magát a TV sztárja

Továbbra sincs jó passzban – és szériában – az Exatlon Hungary Kihívók versenyzője, Ferenc Vivi. Lelki vívódása rányomja a bélyegét egyéni – és így a csapat – teljesítményére is.

 

 

 

 


A barátnője, Kőnig Anna által kezdeményezett csapatgyűlésen ez a probléma is szóba került, és a kihívók őszintén elmondták véleményüket.

„Általában igyekszem a többiek tanácsait megfogadni, hiszen ők másképp látják a szitut, és építő jelleggel osztják meg velem a meglátásaikat. Persze nem mindig egyszerű ezeket a gyakorlatba is átültetni” – kezdte Vivi, aki mint mondta, igyekszik megfogadni társai tanácsát, mégis sírásban tört ki a beszélgetés után.

„Nem jó érzéssel tölt el a sorozatos vereség, pláne, amikor simán meg tudnék szerezni egy pontot, és mégsem sikerül. Ilyenkor nem tudom, hogy mi lehetett baj, és ez negatívan csapódik le bennem” – idézte a Ripost a kihívót, aki tudja, muszáj felszívnia magát, és inkább a pozitívumokra koncentrálnia, hiszen lassan a végéhez közeledik a verseny, és szeretne a lehető legtovább bennmaradni. Persze tudja, idővel elkerülhetetlen lesz, hogy párbajozzon.

 

 

 

 

forrás: blikkruzs.blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?