Celeb / Híresség

Autóbalesetet szenvedett Megyeri Csilla!

Belerohantak Megyeri Csilla autójába Budapesten, a kocsija összetört. Ő kisebb sérülésekkel megúszta a karambolt.

 

 

 

 


Megyeri Csilla csütörtök délután a 11. kerületi Egér útról kanyarodott volna le, amikor megtörtént a baj: hátulról belementek az autójába. A vétkes sofőr kocsijában a légzsák is kinyílt, s percek alatt mentősök, rendőrök és tűzoltók lepték el a helyszínt – írja a borsonline.hu.

– Épp egy forgatásról mentem egy másik helyszínre, amikor autóbaleset ért. Indexeltem és kanyarodtam volna le, de a mögöttem lévő autós ezt nem vette észre, íg belém jött. Szerinte olyan 50-60 km/h-órával. A mobilján pötyögött, a GPS-t akarta beállítani, ami sajnos, elvonta a figyelmét – mondta a Borsnak Csilla, akit nagyon megrázott az eset. A lapnak elárulta, sokkot kapott, s még most sincs jól, de szerencsére nagyobb baj nem lett. Felszakadt a szája, mert beütötte a fejét a kormányba, bedagadt a bal keze, de ennyivel megúszta. A másik autó vezetőjének sem lett baja, viszont az anyósülésen ülő utasát, egy fiatal lányt a mentő vitte el. A saját lábán szállt ki az autóból, de szédült. Csillát a trauma mellett az is megviselte, hogy csak nemrégiben vette meg álmai autóját, amire nagyon vigyázott.

 

„Még nem tudom, mekkora a kár, de mivel az autóm egész hátulja sérült, másfél millióra becsüljük… De hogy őszinte legyek, ez érdekel a legkevésbé. A lényeg, hogy ép bőrrel megúsztuk. Nagyon sajnálom a fiút, mert abszolút együttműködő volt, azonnal elismerte, hogy hibázott és vagy százszor bocsánatot kért” – mondta. Csilla vőlegénye, Zsolt egyébként azonnal a baleset helyszínére rohant, támogatva szerelmét.

 

 

 

forrás: blikk.hu

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?