Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Indul az „évszázad pere”: Baukó Éva őrjítően dögös szettben érkezett a bíróságra, hogy megküzdjön Alekosszal – fotók

Hétfőn kora délután kezdődött Alekosz és Baukó Éva pere az Érdi járásbíróságon.

 

 

 

 


A két celeb egykor baráti viszonyt ápolt, viszonyuk azonban mára odáig mérgesedett, hogy Alekosz feljelentette Évát becsületsértésért és rágalmazásért. Mégpedig azért, mert a szőke bombázó a közösségi oldalán megosztotta, hogy Alekosz rendszeresen küld neki tiltott hatalmi jelképeket a neten. Tulajdonképpen lenácizta Alekoszt, ha azt vesszük.

Bár a páros tíz éve, a valóvilág óta elválaszthatatlan jóbarátok voltak, viszonyuk sosem volt zökkenőmentes, a cérna pedig akkor szakadt el, amikor Alekosz kölcsönkért Évától egy kisebb összeget, majd a visszafizetés előtt felszívódott.

Most indul a tárgyalás, ami biztos, hogy a bírósági procedúrák meglehetősen szürke és unalmas látványvilágát tekintve Baukó Éva bombázó alakja és a hozzá illő nyári ruhácska üde színfolt lesz az Érdi járásbíróságon, lenti galériánkban megtekintheti. Alekosz- tangapapucsban – késve érkezett a délután egyórás kezdéssel tervezett tárgyalásra, nem is köszönt Évának.

A tervezett kezdő időpont után sem kezdődött még el a tárgyalás, a hangulat feszült, a felek egymásra sem néznek. Alekosz egyébként ügyvéd nélkül érkezett.

 

1

2

3

4

5

6

7

 

 

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu

 



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?