Celeb / Híresség, Érdekes

Lassan 71 éves lesz, de 30-nak sem néz ki Vera Wang

Az internet most csodálkozott rá arra, hogy Vera Wang, az egyik leghíresebb divattervező már 70 éves.

 

 

 

 

 




Wang 1949. június 27-én született, ez pedig ezt jelenti, hogy alig másfél hónap múlva már 71. életévét fogja tölteni. A divattervező kora tehát soha nem volt titok, azonban a napokban a Twitteren valaki rácsodálkozott arra, hogy a bombaformában lévő nő már 70 éves, ehhez pedig mellékelte Wang egyik legfrissebb Insta-fotóját is, melyen egészen elképesztően néz ki. Túlzás nélkül letagadhatna vagy 40 évet.

 

 

 

 

Azóta a képei alatt kommentekben mennek a találgatások, hogy minek köszönhetően néz ki ilyen jól. A legtöbben viszont arra a következtetésre jutottak, hogy Wang egyszerűen a génlottó egyik legnagyobb nyertese. Mindemellett azért másban sem szenved hiányt; a karrierje is egészen elképesztően alakult. Wang élete ugyanis az egyetem után azonnal a Vogue-hoz vezetett, ahol a magazin valaha volt legfiatalabb szerkesztője lett.

 

 

 

 

 

Miután tizenhét évet lehúzott a divatlapnál, elment Ralph Laurenhez dolgozni, majd pedig létrehozta saját márkáját, ami azóta is a világelitbe tartozik, és többek között olyan világsztárok viselik ruhakölteményeit, mint Selena Gomez, Ariana Grande, Katy Perry vagy éppen Mila Kunis.

View this post on Instagram

A few of my favorite #METGala memories..🖤🥰✨ XXV

A post shared by VERA WANG (@verawanggang) on

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?