Celeb / Híresség

Várkonyi András szívszorító vallomása: „Elvesztettem a kislányomat, az öcsémet, az apámat és a sorozatot is!”

Rengeteg tragédia érte az elmúlt évek során, de nem hajlandó elhagyni magát Várkonyi András: a Barátok közt Vili bácsija őszintén mesélt családtagjai elvesztéséről, melyekről úgy véli, megerősítették őt.

 

 

 

 


Felesége tartja a lelket Várkonyi Andrásban. Bár a 71 éves színművész mindig rendkívül nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak tűnik, nehéz éveket tudhat mögött, fájdalmas veszteségeken van túl: három évvel ezelőtt egy gyógyíthatatlan betegség miatt elvesztette a lányát, később az öccse is elhunyt, édesapja pedig tavaly ősszel hunyta le örök álomra a szemét. Várkonyi Endre 94 éves volt, akiről a színész azt mondja, nagy túlélő volt, nagy tragédiákat élt át, melyekből felállt, ezért úgy véli, hogy az erejét az apjától örökölte.

A Barátok közt Vili bácsijának élete nagy fájdalmairól a Life Tv-n futó Ébredj velünk extrában beszélt.

– Erősen megbillentett az, hogy három éven belül elvesztettem a kislányomat, az öcsémet, az apámat, meg még a sorozatot is, ha úgy tetszik, mert ezt sem ünnepként éli meg az ember akárhogy próbáljuk ezt szépíteni. Az az igazság, hogy megkeményítettek ezek a dolgok. Úgy vagyok vele, hogy nem vagyok hajlandó elhagyni magam, és biztos, hogy ebben nagy segítség a feleségem is. Tulajdonképpen egymásba kapaszkodunk. A félelmünk inkább az, hogy ha valamelyikünk elmegy, akkor mi lesz a másikkal. Akkor már nem biztos, hogy ilyen harmonikus marad az ember – magyarázta a Life Tv műsorában Joshi Bharatnak Várkonyi András, aki 47 éve boldog házasságban.

Várkonyi Andrásnak a Barátok közt befejezésével is lezárult egy korszak az életében. Űrt azonban elmondása szerint nem érez, mert sokat szinkronizál. Az is kiderült, hogy a koronavírus elleni oltása második dózisát szerdán kapta meg.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?