Celeb / Híresség

Gáspár Zsolti vallomása: ezért gyújtotta fel a nádast Győzike háza mellett

Gáspár Zsolti Balázsék vendége volt a Rádió 1 reggeli műsorában, ott ismerte el, hogy valóban ő gyújtotta fel a nádast a testvére házánál.

 

 

 


Drámaian alakult a vasárnap Gáspár Győzőéknek. Kertjük mögött hirtelen óriási tűzre lettek figyelmesek, a lángok pedig már a közel 3 méteres kerítés fölé értek.

Gáspár Zsolti vallomása: ezért gyújtotta fel a nádast Győzike háza mellett
Zsolti beismerte, hogy ő volt a gyújtogató Fotó: TV2)

Azonnal hívták a tűzoltókat, Bea pedig a házuk kamerájának köszönhetően megpróbált utánajárni, ki gyújthatta fel a nádast. Kiderült, hogy sógora, Gáspár Zsolti volt ez elkövető, aki a Rádió 1 Balázsék című reggeli műsorban beismerte tettét.

„Ez biztonságos volt, nem gyújtom magamra a lakást. Igen, én vagyok újságpapírral a kezemben a kamerán, miért tagadnám le? Az ikergyerekeim nagyon köhögnek a nádtól, és felénk fújja a szél. Tisztasági gyújtást csináltam, erre már ők mindjárt mentek kamerával” – mondta Gáspár Zsolti, majd hozzátette, a tűzből senkinek nem lett volna problémája.

Nem vagyok én bűzöző, hogy szólnom kellene mindenkinek. A saját tulajdonunk az a nádas. Beának semmi baja nem lett, csak körbehaknizik most mindent. Vittem magammal egy kis újságot, hogy tudjam szórakoztatni magam. Olvasgattam közben. Fiúk, a bolhából csináltak elefántot„ – hangsúlyozta Zsolt, majd hozzátette, a problémát elhárította, most már a gyerekeit is ki tudja engedi az udvarra, a pollen nem zavarja tovább őket.

 

 

 

 

forrás: ripost.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?