Celeb / Híresség

Nincs foga, teljesen lecsúszott: felismerhetetlen a Baywatch sztárjának felesége

Egykor modellként dolgozott a Baywatch sztárjának felesége, most meg fogatlan hajléktalanként él.

 

 

 

Egykor szupermodellnek számított Loni Willison, azonban ma már csak árnyéka önmagának az egykor gyönyörű szőke szépség. A most 40 éves nő, aki a Baywatch sztárjának, Jeremy Jacksonnak volt felesége, jelenleg hajléktalanként tengeti az életét Los Angeles utcáin. Gyakran lehet látni, ahogy a kukákban élelmet keresgél, egy bevásárlókocsiban húzva-vonva minden vagyonát. 

Amikor megkérdezték tőle, mi történt vele, hogyan jutott ilyen mélyre, akkor volt férjét okolta sorsa rosszra fordulása miatt.

„A volt férjem tehet mindenről. Meg, hogy összeházasodtam vele. Aztán amikor elváltunk, mindent megtett, hogy kiforgasson mindenből” – mondta.

A pár 2014-ben vált el, mindössze két év házasság után. Sokat ittak és drogoztak, és az egyik verekedésük során a férfi állítólag megpróbálta megfojtani a modellt.

Willison korábban olyan magazinoknak modellezett, mint a Glam Fit, a Flavour és az Iron Man. 2018-ban azonban az utcán kapták lencsevére, évekkel azután, hogy eltűnt a nyilvánosság szeme elől. 2016-ban idegileg összeomlott, azt képzelte, hogy áramot vezetnek a testébe, amit csak a kristálymeth szedése akadályozhat meg. Azóta is azt képzeli, hogy a teste magához vonzza a fémet, az akkumulátorokat, a drótokat, és nem bír zárt térben megmaradni.

Így nézett ki egykor a modell és férje:

forrás: ripost.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?