Celeb / Híresség

Majka keményen kiállt a csimpánzcsöcsöző Schobert Norbi mellett: így reagált a fitneszguru

Schobert Norbi az utóbbi napokban ismét megbolygatta a magyar bulvárélet állóvizét, amikor a Fókuszban az aputestnek hívott jelenségről beszélt.

 

 

 
 

Norbi szerint egyáltalán nem oké az a tévképzet, hogy a férfi 100 kiló felett kezdődik és szerinte a csimpánzcsöcs sem menő.

Egy bizonyos kor után, ha hízunk, kialakul — úgy szoktam hívni — a csimpánzcsöcs. […] Vannak ilyen hülye mondások, amit a férfiak terjesztenek és el is hiszik. Ez a férfi száz kilónál kezdődik mondat. Itt nagyon tévedésben vannak. A vágódisznó kezdődik száz kilónál

– mondta a riportban Schobert.

Több sem kellett a magyar közéletnek; hazai hírességek tömkelege kezdte el betámadni a fitneszgurut kijelentése miatt: többek között Gáspár Győző, Schmuck Andor és Lakatos Márk is visszavágott neki, Majka azonban kiállt Norbi mellett.

Elsők vagyunk halálozási statisztikában… Egy olyan országban, ahol Schobert Norbi a legnagyobb szemét, ha kimondja, hogy dagadtak és lusták az emberek….

írta Facebook-oldalán Majka, amit Norbi sem hagyhatott szó nélkül; a hivatalos Update Low Carb oldalán köszönte meg a popsztárnak, hogy kiállt mellette és rögtön megragadta az alkalmat, hogy kifejtse, valójában kiforgatta a szavait a média.

 

A bulvár tálalta, hogy én vágódisznóztam a 100 kg feletti férfiakat. Kamu. Vágódisznóztam a 100 kg feletti sertéseket és azt mondtam nem igaz, hogy a férfi 100 kg felett kezdődik. Ennyi. A férfiasság, a nőiesség nem kiló, centi, vagy pénz kérdése. Lehet valaki 200 kilósan is férfiatlan a tetteivel és lehet valaki tolószékben, 60 kilósan is komoly harcos! Ennyi. Kár kapaszkodni a béna mondásokba. Változtatni kell. Szedje össze magát aki hallja amit mondani akarok. Aki utál az úgyse akarja érteni. Aki szeret az hallja a lényeget” – írta Norbi a posztjában.

 

 

 

 

forrás: noizz.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?