Celeb / Híresség

Vége, nincs remény! Fájdalmas döntés hozott meg Michael Schumacher felesége

Évekkel ezelőtt, amikor a Schumacher-család beköltözött a Genfi-tó melletti álomházukba, azonnal beleszerettek a közelükben elterülő lovas tanyába is. Az egykori Forma-1-es sztár körülbelül 3,5 millió euróért vásárolta meg a „Sur le Moulin” elnevezésű tanyát, és azt tervezte, hogy felújítja majd – írta meg a bunte.de nyomán a Bors.

 

 

 

 

Akkoriban Michael Schumacher az ötödik világbajnoki címe előtt állt, és egy olyan helyet keresett feleségével, ahová nyugodtan visszavonulhat majd.

A 2014-es síbalesete óta nagyon rossz állapotban lévő világsztár és felesége álma már nem valósulhat meg. Nagy terveiknek végleg vége, ugyanis nagy döntést hozott meg Corinna: eladásra kínálja az idilli tanyát.

Az ingatlanügynök a 20016 négyzetméteres hatalmas tanyát rendkívüli, védett helyen fekvő ingatlanként írta le, ahol teljes nyugalom és biztonság várja a leendő tulajdonost. 5,87 millió euróért, azaz több mint két milliárd forintért találhat gazdára. A lépésre minden bizonnyal férje óriási orvosi költségének további finanszírozása késztette.

 

 

 

forrás: blikkruzs.blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?