Celeb / Híresség

Hoppá! Szép is a szerelem! Egy közel 70 éves dúsgazadag üzletember Sarka Kata új férje – mutatjuk a szerelmeseket

Egy közel 70 éves dúsgazadag üzletember Sarka Kata új férje – mutatjuk a szerelmeseket:

 

 

 

Sarka Kata 2018 óta él boldog házasságban Bessenyei Istvánnal, aki egy sikeres üzletember, a Laurel cégcsoport tulajdonosa és a Valton-Sec Kft. biztonsági cég tulajdonosai közé tartozik.
A házaspár közös gyermekükkel gazdagítja családjukat, és közös érdeklődési körük a futás, amelyet egy félmaratoni versenyen való részvétellel is demonstráltak.
Bessenyei István jelentős szerepet játszott a magyar webfejlesztési és e-kereskedelmi szektor fejlődésében, többek között a Fotexnet és a Libri webáruházak fejlesztésében, valamint innovatív technológiai megoldásokat vezetett be, mint például az első magyar önkiszolgáló pénztárgép.
Szakmai elismerései mellett két luxuslakása van Miamiban, és egy Eurocopter típusú helikopterrel is rendelkezik Floridában.
A házaspár magánélete kapcsán felmerült válságpletykák ellenére kevés konkrét információ áll rendelkezésre, mivel Sarka Kata és Bessenyei István nem osztottak meg részleteket, és nyilvános eseményeken sem jelentek meg együtt, ami arra utal, hogy magánéletüket előnyben részesítik a nyilvánosságtól való elzárkózással.

Íme a fotó a férfiról:

Világhódításra szövetkeztek | DEBRECENI EGYETEM

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?