Celeb / Híresség

Több sztárférfi is megszólalt Norbi vágódisznós kijelentésével kapcsolatban: ők ezt gondolják

Schobert Norbi legújabb kijelentésében ezúttal a férfiak testére tett megjegyzést: szerinte hiába jött divatba az „aputest”, a férfiaknak is oda kéne figyelniük az alkatukra.

 

 

 

 


Az nlc.hu megkérdezett pár ismert férfi hírességet, hogy mi a véleményük Norbi megjegyzéséről, miszerint a vágódisznó kezdődik 100 kilónál, nem a férfi.

Rákóczi Feri, aki néhány éve mintegy harminc kilót adott le, és elmondta, neki a boldogsága nem a testsúlyától függ, nem a hiúság motiválta őt a fogyásra, hanem egészségügyi szempontból tartotta fontosnak. „Viszont ez a ‘100 kiló felett vágósúlyú egy férfi’-megjegyzés baromság. Az én 194 centimhez képest a 103 kilós súlyom nem sok, és szerintem bármelyik NFL-játékost megkérdezhetjük, aki színizom és biztosan többt nyom 100 kilónál” – mondta, hozzátéve: Norbi mindig a túlzásokra épít, de ez bizonyos esetekben akár hatásos is lehet.

Lakatos Márk suttyónak és alpárinak titulálta a kijelentést, és egy kérdést fogalmazott meg Norbinak. „Norbi is volt túlsúlyos, ahogy a családjában többen is, beleértve a kisfiát. Vajon velük is így beszélt, csimpánzcsöcsűnek és vágósúlyúnak nevezte őket? Ha pedig nem, akkor mi jogon gondolja, hogy így beszélhet vadidegenekkel, akiket porig aláz ismeretlenül is?” – fogalmazott az nlc-nek hozzátéve: Norbi valószínűleg marketing célból csinálja ezt, hogy így generáljon figyelmet, ám eközben egy életre megsebezhet embereket.

Molnár Gusztáv, a Drága örökösök sztárja higgadtan reagált a megjegyzésre, mondván, sosem mások miatt fogyott le, vagy hízott meg, és nem másnak kéne megmondani, hogy mi az elvárt egy nő vagy férfi számára. „Nem 100 félék vagyunk, hanem nyolcmilliárd félék és az átlag nem létezik. Például 180 centiméter felett a 100 kilóhoz közelítő testsúly elfogadható, főleg, ha csupa izom. Az sokkal nagyobb baj, ha valakinek ép testben a lelke nincs rendben” – fogalmazott.

Németh Kristóf régóta jó kapcsolatban áll Schobert Norbival, ezért tisztában van vele, hogy a megjegyzéssel Norbi szándéka az volt, hogy végigsöpörjön a médián. Azonban ő nem ért vele egyet, ő is arra hivatkozott, hogy magassághoz is kell viszonyítani a kilókat. „Norbi magasságával például érthetően nem lenne szerencsés, ha ennyit mutatna a mérleg, éppen ezért nem lehet általánosítani. (…) Köztudott, hogy az izom nehezebb, mint a zsír, ezért a 190 centimhez szerintem nem extrém a 106 kilós súly. Nem érzem magam vágósúlyban lévő disznónak, sőt, most elégedett vagyok a testemmel” – mondta.

Schmuck Andor Norbi interjúját követően rövid időn belül reagált közösségi oldalán, az nlc.hu megkeresésére pedig csak annyit mondott, Norbi azért mond időnként ilyen nagy port keltő megjegyzéseket, hogy „jól menjen a biznisz”, de nem szabad komolyan venni a szavait, ő is csak viccként tekint rá. Amennyiben sor kerül a disznóvágásra, remélem, a pörzsölésen ott lesz Norbi, mert szalonna lesz bőven” – tette hozzá.

Osváth Zsoltról tudni, hogy elfogadást és nyitottságot hirdet, épp ezért aljas húzásnak érzi azt, amikor valakit a külseje miatt kritizálnak. „Ha a férfi ott kezdődik, ahol a Schobert Norbi, akkor lehet, hogy inkább becsajozok. Sokat elmond az országról, hogy Norbit fitneszgurunak mondjuk, mert ha ránézek, minden eszembe jut, de az egészséges életmód egyáltalán nem. (…) Nem tudom, ő ezzel a külsővel hogy veszi a bátorságot, hogy bárkiről valamit bántót mondjon. Ha jó modor már nem szorult belé, akkor ajánlanék egy kommunikációs szakembert, de mindenekelőtt egy tükröt” – jelentette ki, hozzátéve: Norbinak inkább azzal kellene foglalkoznia, hogy ne zárjanak be sorra az üzletei. „Egyébként együtt éreztem vele az anyósa tragikus halálát követően, de mélyen elszomorít, hogy ő a gyász olyan formáját választotta, amivel sok embert bánt” – mondta.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?