Celeb / Híresség

Megszületett Dér Heni kisfia

Hatalmas a boldogság Dér Heniéknél! Az énekesnő világra hozta az első gyermekét.

 

 

 

 

 


A Blikk is beszámolt róla, hogy csütörtökön reggel 10 órakor a VIII. kerületben egy férfi ment oda a rendőrökhöz, hogy jelezze nekik párjánál megindult a szülés. A rendőrök, azonnal cselekedtek: kéklámpával, szirénát használva „vezették fel” az ismert házaspárt. A rendőrök így még időben kórházba juttatták a vajúdó sztárt. Habár a rendőrség csak ismert énekesnőt írt, mostanra már biztos, hogy Heniről volt szó.

Story Magazin a Facebook-oldalán közölte az örömhírt, miszerint az énekesnő kisfia Bendegúz néhány órával a reggeli forgalom okozta riadalom után egészségesen világra jött.

 

Heni és párja Gergő tavaly már szembesültek az örömhírrel, hogy szülők lesznek, ám az énekesnő első terhességénél a baba a hetedik hónapban elment. A páros a 2020-as Nyerő Páros műsorban mesélt őszintén a tragédiájukról. A műsor után nem sokkal, tavaly ősszel kiderült, hogy újra teherbe esett az énekesnő.

Mielőtt Heni terhességét bejelentették volna, október elején Gergő feltette a nagy kérdést Heninek, aki természetesen igent mondott. A páros néhány hónappal később egy karanténesküvő keretein belül fogadott örök hűséget egymásnak.

A szülés előtt Heni is úgy határozott, hogy beoltatja magát a koronavírus elleni vakcinával a saját és gyermeke biztonságának érdekében.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?