Celeb / Híresség

„Még nem vagyok szerelmes” – Itt van Curtis meglepő vallomása a párkapcsolatáról

Budapest — Több mint fél éve alkot egy párt Curtis, azaz Széki Attila (31) és kosárlabdázó kedvese, Barnai Judit (27), s bár jól kiegészítik egymást és boldogok együtt, lassan alakulnak az érzelmeik.

 

 

 

 


– Szeretem őt nagyon, de még nem vagyok szerelmes. Azt sem tudom, ő szerelmes-e, ezt tőle kéne megkérdezni – mesélte a zenész az 1 Kanapén című internetes műsorban. – Büszke vagyok rá, kiváló válogatott sportoló, és azt mondja, ő is büszke rám. Szerintem neki nem derogál, hogy velem van együtt. Az édesanyja már más kérdés, ő komoly nő, komoly helyen dolgozik, a Magyar Olimpiai Bizottságnál. Attól féltem, nála nehezebb lesz áttolni engem, de úgy tűnik, nincs nagy baj. Szerintem jó a viszonyunk, és remélem, neki sem vagyok ciki – mondta nevetve a rapper.

Curtis elmondása szerint tavalyelőtt decemberben mentek szét a feleségével, Krisztikével, akivel közös gyermekük, Doncsi (1) miatt jó maradt kapcsolatuk. A zenésznek a fia a mindene, ezért is furcsa, hogy jelenlegi kedvese még nem találkozott a gyermekkel.

– Judy és Krisztike nem találkoztak még, ahogyan a párom és a kisfiam sem. Ezt így beszéltük meg Krisztivel és ez így is van jól. Nem tudom, Judyt ez zavarja-e, mert nem szoktunk erről beszélni – magyarázta Curtis, aki korábban nagy csajozó hírében állt, ám most kitart Judit mellett. – Az összes csajomat megcsaltam eddig, férfi vagyok, így vagyok kódolva. Judyt még soha, de nem is fogom – jelentette ki Curtis, aki azt is elárulta, vágyik még gyermekre. – Szeretném, hogy Doncsinak legyen testvére.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?