Celeb / Híresség

„Az élet adott nekem sikert, adott nekem tévézést, de elvette a hallásomat” – Hallókészüléket kell hordania Gáspár Győzőnek

A showman egy hallásvizsgálaton kapott rossz híreket.

 

 

 




 

Újabb dráma a Gáspár családban. Ezúttal Győzikének akadt újabb problémája, méghozzá a fülével, a népszerű tévés ugyanis egy ideje nem hall rendesen. A családfő végül el is ment egy vizsgálatra, ahová lányának, Virágnak a párja, Krisztián kísérte el.

Mint az orvosnál kiderült, a műsorvezetőnek van egy elég erős, közepes fokú hallásvesztése, ami gyógyszerrel, illetve műtéttel nem helyrehozható. Ezen problémák miatt Győzőnek javasolt a hallókészülék viselése, méghozzá mindkét oldalra, ugyanis a gond mindkettőt érinti. Ezt a tényt Győző rendkívül nehezen emésztette meg.

„Nem mertem elárulni a doktornőnek sem, hogy amikor sétálok és átmegyek a zebrán, akkor sem hallok. Nem hallottam, amikor elmentek mellettem. Nem tudom ezt megemészteni, nem tudok egy készülékkel együtt élni. Félek attól, hogy majd valaki leállít és röhögni fog. Nem azzal foglalkozom, hogy mi van velem, hanem, hogy ki mit mond. Az élet adott nekem sikert, adott nekem tévézést, de elvette a hallásomat” – nyilatkozta a Life TV-nek a sokkos állapotban lévő Győzike.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?