Celeb / Híresség

Tóth Gabi: „Nem rejthetjük el a magunk boldogságát azért, hogy másoknak jobb legyen” – extrém fotó

Nem rejti el boldogságát és bátran meg meri élni a nőiességét Tóth Gabi, aki a közösségi oldalán egy megindító posztban a követőtáborát is erre ösztönzi.

 

 

 

 


Csak úgy árad a pozitivitás és a lehengerlő női energia Tóth Gabiból! Az énekesnő le sem tagadhatja, élete legboldogabb időszakát éli jelenleg, s bár a koronavírus-járvány sok nehézséget hoz, ő igyekszik mindenben meglátni a szépet. Gabi – legfrissebb bejegyzésének tanúsága szerint – kiegyensúlyozottabb, mint valaha, bátorító szavaival pedig rajongóit is arra sarkallta az Instagram-oldalán szerda reggel, ne rendeljék alá magukat másokért.

„Elfogyott a tejpép.., Kiugrok a boltba… Szép napot nektek is.. Na, de viccet félre… Van egy ilyen is bennem… a tánc iránti szeretetem, a nőiességem megélése… mert mindnyájan megélhetjük! Szokták mondani, hogy »jó , de neked könnyű«. Nem! Mindnyájan cipelünk terheket, mindnyájan küzdünk magunkkal, az élet nehézségeivel.. Viszont nekem a környezetemben olyan emberek maradtak, akik emelnek és hátországként mögöttem állnak… engedem, hogy emeljenek! A mai világban sokszor alárendeljük magunkat másokért… azért, hogy ne fájjon a másiknak, ha jól vagyunk, hogy szépnek érezzük magunkat… nem merünk jól lenni magunkkal, mert sokan vannak, akik nincsenek jól… ezzel a posztommal csak annyit szerettem volna nektek üzenni, hogy megérdemlitek az önbizalmat, önszeretetet! Hisz biztos vagyok benne, hogy nem kevés fájdalmon, küzdelmen, önreflexión mentetek át ahhoz, hogy szeressétek magatokat! Ez a ti érdemetek! Mindenkinek ott a lehetőség! Nem rejthetjük el a magunk boldogságát azért, hogy másoknak jobb legyen… Nagyon nagy elismerés jár mindenkinek a belső munkájáért! Kemény meló van mögötte” – írta friss posztjában Tóth Gabi, aki szettje és bomba alakja miatt sorban zsebelte be a dicséreteket.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?