Celeb / Híresség

50 év után viszlát! – Így búcsúzik Gáspár Győző Salgótarjántól

A híres família szedi a cókmókját és új településre költözik. Győzike már meg is mutatta az új villát, ahol az elkövetkezendő fél évszázadot szeretné tölteni.

 

 

 

Véget ért egy korszak: a Gáspár család elköltözik Salgótarjánból. Elképesztő mennyiségű kalandot, élményt, jót és rosszat hagynak maguk mögött a döntéssel, és reményekkel teli vágnak bele az ismeretlenbe. 

Ikonikus helyszín

Szinte biztosra vehetjük, hogy nincs az országban olyan ember, aki ne ismerné a Gáspár család salgótarjáni családi házát. Az ingatlant, ahol arany stukkókkal díszítettek a falak, ahol minden szoba, minden sarok egy-egy régi történetet mesél. A ház, amelyben Gáspár Evelin és Virág a szemünk láttára cseperedett felnőtt nővé, a környéket, ahol sokszor több volt a közvetítő kocsi és az újságíró, mint a környéken lakók összesen…
Az utca hamarosan csendes lesz, nem jár több paparazzo arra, nem gurulnak kíváncsiskodók idegen autókkal a környéken, és a szomszédok sem hallják többé a hangos család komoly vagy épp félkomoly veszekedéseit.

Győzike háza
Győzike régi házát mindenki ismeri ebben az országban (Fotó: Bors)

Új villa

Gáspár Győző szombaton jelentette be az Instagram-oldalán, hogy a családja ötven év után elhagyja Salgótarjánt. A döntésüket ugyan nem indokolta meg, de az új Gáspár villáról már posztolt friss képeket. Ezek tanúsága szerint az új ingatlan kétszintes és legalább hat szobás lehet. A ház szemmel láthatóan éppen most épül, de már 90 százalékban kész van.

Gáspár Győző büszkén mutatta meg az új házat (Fotó: Instagram)

Győzike egyelőre azt sem verte nagy dobra, hogy melyik lesz az a település, ahol új életet kívánnak kezdeni, de nyilvánvalóan hamarosan arról is hírt ad majd. A híresség ötven évnyi emléket hagy most maga mögött, ami nagyon nehéz döntés lehetett. Hiszen nem könnyű ennyi idősen már új életet kezdeni. Keresték az ügyben a Gáspár család fejét, aki azt mondta, még nem szeretne nyilatkozni a témában, majd ha beköltöztek, akkor szívesen beszél. 
forrás: borsonline.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?