Belföld, Hírek

Deutsch Tamás egy mondattal elintézte Fekete-Győr Andrást: ezt üzente neki

Vasárnap hirdetett előválasztási programot a Momentum, a párt elnöke Fekete-Győr András, utána Facebookon arról írt, hogy „Orbán Viktort csak úgy van értelme leváltanunk, ha utána teljesen más világot hozunk, és új politikai kultúrát honosítunk meg Magyarországon.” Vélhetően erre reagált Deutsch Tamás, aki egy mondattal leszólta miniszterelnöki ambícióit.

 

 

 

 


A Momentum Mozgalom Fekete-Győr Andrást indítja az ellenzéki miniszterelnök-jelölti előválasztáson. A politikus most arról írt Facebook-oldalán, hogy 2022 után új időszámításnak kell kezdődnie Magyarországon: a társadalmi béke időszakának, amelyben a társadalom és a politika különböző csoportjai nem legyőzni, hanem meggyőzni, nem elnyomni, hanem megérteni akarják egymást. Vissza akarja hozni a normális, konstruktív politikai és közéleti vitát Magyarországon. „Miniszterelnök-jelöltként egy ilyen új Magyarországért dolgozom.” -írja Fekete Győr.

A VITA ÉPÍT, NEM ROMBOL!Orbán Viktort csak úgy van értelme leváltanunk, ha utána teljesen más világot hozunk, és új…

Közzétette: Fekete-Győr András – 2021. március 9., kedd

Erre, vagy simán csak a Momentum elnökének miniszterelnöki esélyeire, Deutsch Tamás, a Fidesz egyik alapító tagja egy mondattal reagált:

Kedves FeGyőr, akkor leszel miniszterelnök, amikor én római pápa. Ennyi!

 

Momentumnak egyébként érdekes előválasztási programja van. 4 napos munkahét, euró bevezetése – ilyen ígéretek vannak benne.

 

 

 

 

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?