Belföld, Hírek

Összevesztek, mellkason szúrta, majd kibékültek a lakótársak – Ez lett az esti vodkázás eredménye

Elfogták a rendőrök azt a 46 éves férfit, aki veszekedés közben megszúrta lakótársát.

 

 

 




 

Tettes és áldozata együtt dolgozik, együtt lakik Vecsésen. Munkájukból 2021. február 26-án délután hazatérve lazításként poharazni kezdtek. A vodka este 8 körül elfogyott és egyiküknek sem volt igazán kedve pótlásról gondoskodni, de még szomjasak voltak. Az egyik azt akarta, menjen a másik a boltba, a másik társára mutogatott.

Szó szót követett, parázs vitájuk akkor ért véget, amikor a 46 éves férfi egy késsel mellkason szúrta 36 éves áldozatát. Kibékültek, és mivel úgy gondolták, a sérülés nem súlyos, sem a mentőket, sem a rendőrséget nem értesítették. Az áldozat rokona kezdeményezett végül segélyhívást, amikor telefonon értesült a történtekről.

A 36 éves férfit a mentők kórházba vitték, szívtájéki sérülését életveszélyesnek minősítették, a 46 éves férfit rendőrök kísérték kihallgatásra. A helyszíni szemlén lefoglalták a zacskóba dobott, véres ruhadarabokat és az összes fellelhető kést.

A véres ruhadarabok./Police

R. Mihály ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya. A férfit őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?